Željko Đukanović – Lane moje i Bosnom behar probeharao (01. 01.) – šestnaesta emisija


– Lane moje i Bosnom behar probeharao (01. 01.) – šestnaesta emisija

Saša Popović je odmah pritisnuo taster i poslao ga u baraž, zatim rekao kako nije Cecu poljubio za Novu godinu.

– Sale kad ljubi puca- našalio se on.

– Super kandidat kada se radi o izgledu, sceni, energiji, sve na mestu, ali previše falša. Silovao si obe pesme. Nema potrebe za tim neće ništa biti bolje ako napanjiš do kraja- dala je svoj sud Marija, sa čim se donekle složio i Mili.

– Ja sam ti dao glas da ne ispadneš. Sve si imao lepo, boja, prezentno i onda si se opustio i kao što je Marija rekla sve je otišlo u falš. Šteta- rekao je Milić.

-Čuo sam je Bosanac rekao da lažeš- dobacio je Popović.

– Nikad. Nije istina. Nemoj da arnžiraš- branio se Boske.

– Ja mislim da ti koliko si nezasit para tako si i šera. Hoćeš da probiješ sve moguće limite, nemoj to raditi izginućemo. Ja sam Anu pitao jel zna pesmu “Lažo” i ti sad slušaš šta tebi odgovara, ali ako si me već prozvao mislim da je Mili preterao u kritici. On hoće na mufte sve, da glas pa ga zavlači. Ja mislim da je tebe mentor preambiciozno preproducirao i hteo da dobije od tvog glasa nešto što ti imaš, ali ti se dereš, zemljače, ti urlaš, ti se svađaš i kada je trebalo da izvučeš bravure cvrc ništa. Unakazile ste ga, upropastile ste ovakvog dečka! Šalim se dobar si bio- sa osmehom je Bosanac napravio foru, a zatim rekao kako ga Ceca gleda kao “Mrtvo prase”.

– I bićeš mrtvo prase. I pečeno i mrtvo, krckaće ti kožica- odgovorila mu je Ceca.

Viki je smatrala da njegovo izvođenje nije bilo toliko strašno koliko su ga nagrdili ostali.

– On uopšte nije falš pevač. Jeste bio nizak u prvoj, u drugoj pesmi je takav aranžman to je lepo zvučalo dok smo radili. Mislim da mu nije bio dan, jeste bio falš, ali ti jesi za Zvezdu granda takvi nam trebaju kao ti vatreni i strastveni- odbranila je Ceca svog kandidata u nadi da će produkcija to prepoznati.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,