Teodora Marković i Matea Matković – (19. 02.) – dvadeset treća emisija – dueli


i – (19. 02.) – dvadeset treća emisija – dueli

– Prelepa boja glasa!- bio je komentar od strane Đorđa Davida tokom Teodorinog nastupa, sa čime se usaglasila i Ceca.

Međutim potpuni šou nastao je kada je dvadesetčetvorogodišnja Matea prišla Popoviću tokom svoje izvedbe “E, moj Saša”, dok je Sale sedeo na stolu, a osmeh sa lica nije skidao.

Međutim, Popovića je sudeći po izrazu lica poptpuno oduševio i njen scenski nastup, kao i koreografija koju je pripremila za drugu numeru, koju do sada nismo imali prilike da čujemo u samom takmičenju.

Koliko su devojke oduševile žiri svedoči nerešen rezultat. Obe su se zasluženo izborile za svih šest glasova članova žirija.

– Ovde niko osim mene nema petlju da glasa poslednji- vikala je Marija.

Shodno krajnjem rezultatu, usledilo je preglasavanje uz kome je prednost dobila Violetina kandidatkinja koja se izborila za četiri tastera, dok je Matea dobila dva glasa.

– Je l’ sam ja? Ja sam, jao! Jes!- vikala je ponosna mentorka dok je trčala ka sceni da čestita svojoj takmičarki.

Komentarisanje od strane žirija ovoga puta počelo je od Milija, koji je za obe takmičarke imao reči hvale.

– Teodora je za mene jedno otkrovenje i bez obzira kako bude prolazila kroz takmičenje, mesto joj je na bini. Imaš boju prelepu ali i razgovetnost, zvučiš kristalno jasno, a to je zaista retko. Možeš da vodiš Evroviziju što se mene tiče. Što se tiče moje Slavonke Matee, svaka joj čast iz više razloga. Mi jkedva čekamo da dođe neko ovakav, nije lako sa ovom njenom koreografijom i okretima, a pritom da se ne napravi nijedna greška- rekao je Mili.

Iako su kandidatkinje potpuno različite, obe su uspele da fasciniraju i Đorđa Davida.

– Kandidatkinja broj dva je imala program koji se do sad nije izvodio u takmičenju, neverovatna tačnost i kada su prostor i pokret u pitanju. Oseća se da se baviš sportom i kako da ti kažem biće mi uživanje da kada budem gledao baraž da te još jednom vidim. Na kandidatkinu broj jedan sam iz neobjašnjihvh razloga slab od samog početka, zato sam joj da glas- priznao je roker.

– Manje više je sve rečeno, da nisam dala glas i jednoj i drugoj verovatno bi ovde pala atomska bomba. Dobre su bile devojke- iskrena je bila Marija.

Nema sumnje da su obe devojke ispunile očekivanja žirija i uspele da donesu veliko osveženje na Grandovoj sceni. Kako samo on ume, Popović je odlučio da se malo našali sa Viki.

– Šta bi bilo da svoj glas nisam dao tvojoj kandidatkinji?- zanimalo je Saleta.

– Obesila bih te! Ovako su nam sve ovce na broju- jasna je bila Viki, koja je Sašu svojim odgovorom ozbiljno nasmejala.

– Jao Sale, konju, pa što to nisi uradio?! E sad mi je krivo što nisam pustio dvojku. Ovo bi mi sad bilo baš ćef- odgovorio je sudija aludirajući na to da je trebalo daVileti tera inat.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,