Staša Škorić – Crven cvete i Tamo gde je sve po mom (01. 01.) – šestnaesta emisija


– Crven cvete i Tamo gde je sve po mom (01. 01.) – šestnaesta emisija

Konačno i to da se desi da najveći muzički stručnjak u “Zvezdama Granda”, Dragan Stojković Bosanac pokaže svoje pevačko znanje na delu. Ali je pre toga održao lekciju takmičarki Staši Škorić koja je u drugom krugu dobila svega 4 glasa.

– Da budem iskren, prva pesma mi nije ostavila nikakav utisak. Te etno numere nisu za ovaj ambijent, ali ne mogu da kažem da nisi lepo pevala, čisto. A ova druga je za pohvalu – počeo je da objašnjava Boske, a ubrzo je dobio opomenu od Popovića da ne bude toliko surovo iskren jer je Nova godina, te je čuveni kompozitor rešio da ga posluša.

Zapevao je Boske “Tri livade, nigde lada nema”, a pratile su ga i ostale kolege iz žirija.

Kako ne bi kvarila lepu atmosferu u studiju Marija Šerifović poručila je Staši da je imala lep i korektan nastup, ali je dodala da bi o odabiru pesama mogli da diskutuju, ali da neće da kvare novogodišnju noć.

Ceca Ražnatović navela je da je zaboravila šta je htela da kaže, a za sve je okrivila ni manje ni više nego najstručnijeg člana žirija.

– Pošto je Bosanac pričao pola sata, nestala mi je sva inspiracija. Otišla mi je sva koncetracija na Bosketa, na njegovu terminologiju, jer ja sva ta mila i topla obraćanja kandidatima pomno slušam – rekla je ona, a Popović ga zamolio da ponovo zapeva.

Hit “Oj Moravo” zaorio se studijom na Košutnjaku i sva tenzija nestala je za tren.

– Ja ne znam zašto vi pričate, vi treba uvek da pevate – konstatovala je Sanja Kužet, a Marija dobacila: – Pa Nova godina je!

.Za kraj takmičarkin mentor otkrio je da je trema “pojela” i priznao da mu je jedna od omiljenih iz tima, iako u drugom krugu nije dala svoj maksimum.

– Ona se zove Staša kao moja kćer i velika mi je ljubimica – rekao je Đorđe David i dao joj savet da u baražu bude opuštenija.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,