Šejla Hujdur i Kristijana Josić – (22. 01.) – devetnaesta emisija – dueli


i – (22. 01.) – devetnaesta emisija – dueli

Reč je prvi zatražio Đorđe David koji je Šejli rekao kako čuje lavinu u njenom glasu, ali i kako je imala mnogo propusta koje neće tolerisati ukoliko prođe dalje, dok je Kristijani poručio kako je napredak očigledan i da je imala veseliji nastup.

Ana Bekuta je jedina koja nije dala glas u ovom duelu, a zatim je obrazložila i zašto.

– Nisam dala glas, Šejla dušo čuje se tvoj talenat ali moraš mnogo da radiš da ne budeš agresivna dok pevaš, tu agresiju možeš da iskoristiš u nekoj teretani. Prva pesma je bila preagresivna, ja sam ovde držala uvo jer nisam mogla da te slušam, bilo je nepristojno da izađem i onda sam zapušila uši. Druga pesma je bila bolja interpretacija. Kristijana, ti si imala bolji stav večeras, bila si u službi pesama pokretom na sceni, ali to nije bilo ispraćeno glasom- jasna je bila ona.

Za razliku od Ane, Snežani je Kristijana agresivno otpevala prvu pesmu..

– Ne volim da komentarišem mišljenje kolega, ali ne slažem se da ste zalužile isti broj glasova. Šejla je bila apsolutno dominantnija- rekla je Snežana, sa čim se složila i Ceca koja je dodala da se Milijeva takmičarka nije srodila sa numerama koje je izvodila.

– Imajući u videu da je Šejla sama birala pesme i da se sama spremala ja sam zadovoljna. Ona je imala izuzeće jer se udavala. Nisam imala stoprocentno razumevanje, nisi morala da dođeš na dan svadbe, ali na dan kada se proba venčanica mogla si drugi dan- objasnila je Šerifovićeva.

– E pa ne može nisi se udavala i ne znaš- odbrusila je Ceca.

Saša Popović je smatrao kako ovo nije opravdanje jer su imali dovoljno vreme između drugog i trećeg kruga.

Marija se složila da je bila agresivna, a što se tiče izbora pesama savetovala je da bude razgovetnija u baražu a da će od sledećeg kruga videti šta će i kako će, a zatim je prokomentarisala kako broj glasova nije realan.

Mili je smatrao da je Šejla dobar pevač, ali kako je njegova kandidatkinja ceo proizvod i da je mnogo više napredovala.

– Zašto komentarišeš mog kandidata- uzbunila se Marija.

Kristijanin mentor je pokušao da odbrani svoju kandidatkinju da objasni kako se jeste srodila sa prvom pesmom, međutim Snežana je rekla kako ne treba da izazive te emocije.

Na kraju Popović je završio prepirku zaključivši da obe idu u baraž.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,