Saša Žderić i Ivana Dimkovski – (30. 04.) – trideset treća emisija – dueli


i – (30. 04.) – trideset treća emisija – dueli

U ovom duelu bili su ujednačeni sa po četiri glasa, što je iznenadilo Sašu Popovića koji je reč dao Mariji Šerifović.

– Kandidatkinja broj dva bila si ubedljiva u prvoj pesmi, ali u drugoj je bio falš i otišlo je sve niz vodu i žao mi je. Ždero, prva pesma ajde još i nekako, ali ova interpretacija Olivera, nemoj molim te to da pevaš tako, ni sada, ni nikada. Prva okej, druga ne, nikako jer to je primer kako ne treba- dala je ona svoj sud.

Sa druge strane, Viki je smatrala da nije bilo tako loše i da su zaslužili više glasova, ali se delimično složila sa Marijom kada je u pitanju Oliverova pesma.

Šerifovićeva je nastavila izlaganje i dodala kako su bili mlaki, neubedljivi i da nisu imali energiju.

– Kao da se nalazimo u sanatorijumu takva je atmosfera. Shvatite kada stanete na scenu vi diktirate energiju u prostoriji i šta će se desiti – objasnila je ona.

Za razliku od ova dva kandidata koja nisu ganula žiri, Bosanac je tvrdio da su prethodni drmali i tresli, dok su Bekuta i Snžana istakle da je ovaj nastup bio polovičan.

Glas od stare slave Saši je dao Mili koji je priznao da je Ivanu podržao zbog Popovićevog tužnog pogleda.

Završnu reč imali su njihovi mentori.

– Sve što je rečeno apsolutno uvažavam. Kada budeš ušla u baraž, razgrni i opusti se. Samo daj energiju, moraš da veruješ u sebe i u mene i pucaj- poručio je Đorđe.

– Salence, ovo je tačno. Nije bilo energije, druga pesma suviše si trilerisao gde ne treba nešto te je ponelo. U baražu, treba mi tvoj karakter, hoću emociju, energiju itaj osmeh. Sve što si čuo sve su u pravu- objasnila je Ceca.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,