Nenad Osmanović i Katarina Milojković – (07. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli


i – (07. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli

– Ovo ništa nije bilo dobro – poručila je Snežana Đurišić koja je glasala u poslednjem trenutku. Ona je istakla da je glasala samo kako Keti ne bi ispala, dok je Nenadu uputila oštre kritike.

– Prva pesma je bila cela falš, druga isto. Nekako si se sav pretvorio u čekanje na pevanje refrena, a cinjenica je da si potencijal i da nisi džebe u ovom krugu – poručila mu je Snežana, na šta se nadovezala i Marija Šerifović:

– Mali, moram da ti kažem da nisi baš zablistao u ovom krugu. Sav si mi nešto bio u grču, nisi bio opušten, govor tela ti je stisnut, sačuvaj Bože, a znam da imaš odličan volumen – dodala je Marija, ali je takmičar odmah objasnio da je imao problem sa glasnim žicama i da se još uvek u potpunosti nije oporavio, nakon čega su svi imali razumevanja.

– Dobar si momak, ali vidi se da ovo nije bilo tvoje veče. Dobro, ako je pevao ovako polukrnjav, onda je to ok – rekla je Šerifovićeva, dok je za Katarinu istakla da je bila tačna, ali mlaka i bez energije.

Njeno mišljenje nije delio Dragan Stojković Bosanac jer smatra da je Katarina večeras bila odlična i dikcijski tačna. Posebne hvale uputio je na račun njenog izgleda za koji smatra da je večeras bio otmen.

Ana Bekuta prokomentarisala je da uprkos pehu koji se Nenadu večeras desio, smatra da je potencijal i jedan od atraktivnih takmičara koji su potrebni “Zvezdama Granda”. Katarinin izbor pesama, kao njenu potrebu da skine Biljanu Jevtić posebno je pohvalila i otkrila da joj je samo zbog toga i dala glas.

Mili je imao zamerku za Viki kao mentora, a posebno za repertoar koji mu je spremila. Iako je želeo da objasni da bi trebalo da peva pesme koje će zabaviti žiri, jer svi znaju kako peva, Đorđe David ga je prekinuo.

– Ama, bolestan je čovek, čuješ li?! Ne može da peva bilo šta- rekao je Đorđe i dodao da u takmičenju imaju jako malo kandidata koji preferiraju žanr koji Nenad peva.

Krajnju reč dobili su mentori, a prva se oglasila Viki i objasnila da do pre par dana njen kandidat nije mogao ni da govori, a kamoli da peva.

Ceca je dodala je prezadovoljna kako se njena kanidatkinja predstavila, budući da je ispoštovala sve što su se dogovorile.

– Izgledaš božanstveno, trud ti se isplatio, izgledaš kao holivudska diva – poručila joj je s osmehom i poželela puno sreće u baražu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,