Nikola Đokić i Edis Agić – (14. 05.) – trideset peta emisija – dueli


i – (14. 05.) – trideset peta emisija – dueli

Saša Popović odmah je tražio preglasavanje te je na kraju sa 4 glasa prošao direktno u sedmi krug takmičenja, te će se Nikola još jednom predstaviti u baražu.

Kako je prošle sezone bio Davidov kandidat, roker je bez ustezanja objasnio da mu je upravo zbog toga i dao prednost.

– Žao mi je što si tada ispao na način na koji si ispao. Ali, nemoj s etakmičiti s amatricom i bek vokalima ali tvoj raspon je brutalan i ja to skoro nisam čuo, i da neke stvari peva sa takvom lakoćom. Ali čim se čuješ ideš iznad tona i odeš u falš. Inače sve mi je bilo okej- poručio je Đole.

Na konto njegovog komentara ubacila se i sadašnja mentorka Ceca Ražnatović koja se složila sa svime što je njen kolega rekao, pa dodala na čemu je još radila sa Đokićem.

– Je l’ si primetio kako više ne mlatara rukama? To je pre radio i gubio koncentraciju i rekla sam mu budem li ga videla da ću izaći na scenu i vezati mu ruke.

Po mišljenju Saše Popovića, Nikola nije odabrao dovoljno napadače pesme kao što je to bio slučaj sa njegovim duelistom za koga mnogi kažu da je jedan od najboljih vokala u takmičenju.

– Trebalo je i prva pesma da ti bude kao druga, znao si da odmah iza tebe ide ovaj Edis Agić Turbo, da ne kažem rovokopač- rekao je Sale.

Suprotno Đorđu, Marija je prednost dala Edisu koga smatra za dobrog i kvalitetnog pevača.

– Prvu pesmu si doneo na svoj način ali jako blagougodno i lepo za slušati- kratka je bila Mara.

– Oba kandidata jako dobra. Đokiću jako si vedar pozitivan, a Edis me je raspametio prvom pesmom- poručila je Viki.

Iako je i Sneži Đurišić prvi kandidat bio dopadljiv, pevačica mu je direktno poručila da je večeras imao više sreće nego pameti.

– Uprskao si prvu pesmu, više je bila falš nego što nije. Dala sam ti četvrti glas da olakšam Saši ali onda si dobio i peti i šesti. Edis odličan i divan- kazala je Sneža.

Bosanac nije želeo mnogo da komentariše već je kao iskusan producent zamolio Milija da mu kaže gde je pronašao matricu za pesmu ”Ederlezi” uz koju je Agić pevao.

– To je napravio muž Zorje Pajić, Lazar, za nju za prošlu sezonu- otrkio je mentor Mili.

– Savršeno se uklopio u nju i bio si lider! Druga pesma nije bitna, bravo majstore, tako se peva!- oduševljen je bio Boske.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,