Nermin Handžić i Mirza Karabegović – (30. 04.) – trideset treća emisija – dueli


i – (30. 04.) – trideset treća emisija – dueli

Saša Popović dao je reč Bosancu koji je prednost ovoga puta dao Aninom kandidatu Mirzi Karabegoviću.

– Dao sam takmičaru broj dva glas jer mi je on nekako iskusniji i zreliji vokal. Pokazao je raskoš svog glasa, ubedljivost i imao je manje grešaka. Što se Nermina tiče, on je veliki talenat ali mora nekada da obuzda glas. Čvrsto peva i to mi se dopada- objasnio je Dragan, sa čijim mišljenjem se odmah složila i Snežana Đurišić, kao vrsni poznavalac narodne muzike.

Kako je Mirzin izbor bila numera Miloša Bojanića “Bosno moja jabuko u cvetu”, Saša se našalio i upitao da li bi on kao autor pesme uspeo ovako dobro da je izvede.

– Dobar je Miloš, nemoj se sa dedom zezati. Opasan je on, pozdravljamo ga ovom prilikom- našalio se Boske.

Iako nema sumnje da su oba takmičara sjajni vokali Marija Šerifović ocenjivala je i njihov nastup i svw što jedna Zvezda Granda treba da poseduje.

– Glasala sam za Violetinog takmičara jer volim taj njegov osmeh, nekako mi je bio vedriji, dok mi je drugi kandidat bio samo kao neki čovečuljak od 38 godina, ali je strašno pevao, sve čestitke zaista- rekla je Šerifovićeva.

Mentorke sve vreme nisu skidale osmeh sa lica, kao i ponos zbog takmičara koji su iz kruga u krug sve bolji.

– Prošli put sam ga izgrdila i evo rezultata, savršen je bio sada- objasnila je Bekuta, dok je Ceca istakla da joj je Nermin mezimče u takmičenju iako nije u njenom timu.

Čestitke i komplimenti usledili su i od ostalih članova žirija. Nema sumnje da su prirdili pravi praznik za uši i veliko uživanje kako publici u studiju, tako i žiriju.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,