Natalija Lukić i Zlatko Jović – (12. 02.) – dvadeset druga emisija – dueli


i – (12. 02.) – dvadeset druga emisija – dueli

– Ja nisam glasao jer mislim da ovaj dečko nije za više od pet glasova. Nije ništa bolji od prethodnog dečka, Maka Brankovića. A što se tiče prve kandidatkinje, mislim da je tu sve jasno- rekao je Saša Popović, na šta je Marija dodala da je Natalija zvučala potpuno amaterski.

– Je l’ sad ja treba da se bunim što ona nije dobila šest glasova? Sad ću ja kao vi- rekao je Mili.

– Ti to stvarno porediš? Sunce naše bistro- našalila se Marija.

Prva na redu da komentariše bila je Ceca Ražnatović koja je odmah rekla da je između ova dva kandidata bila drastična razlika

– On je dušo za dve klase bolji od tebe. Žao mi je, ali treba biti iskren- obratila se Ceca Nataliji.

Kako je večeras i Saša Popović u ulozi člana žirija, i nije dao nijedan glas, žiri je konstatovao da se Viki nije bunila što njen kandidat nije dobio šesti glas.

– Pa da. Da smo ga mi zakinuli za glas urlala bi ovde, a pošto si ti u pitanju ne sme ništa da kaže- poručila je Ana, što je Viki negirala.

– Ja sam relana i kod mojih i kod tuđih kandidata. Nisma bljuvala vatru jer je druga pesma bila bolja na probama. Otvori ta usta da se čuje tvoj volumen. To te je koštalo šestog glasa- rekla mu je mentorka.

Većina članova žirija Zlatku je dala glas zbog pesme ”Za Ljiljanu” koju je maestralno izveo ali će šansu u baražu okušati bržom pesmom, što mu i ne ide u korist po mišljenu mnogih.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,