Mirza Karabegović i Nastasija Škorić – (12. 02.) – dvadeset druga emisija – dueli


i – (12. 02.) – dvadeset druga emisija – dueli

– Kandidat je super pevao, sve na mestu, dok Nastasija mi je nekako soft, nije mi za takmičenje, ali ne vidim borbu u tebi iako si pevala tačno. Nisi ispunila msve faktore- poručila je Marija.

– Ajde Hurikanka- rekao je Popović kroz šalu, aludirajući da je vreme da Viki da svoj komentar.

– Mnogo mi se dopada njegova boja glasa, baš mi je bilo lepo i uživala sam dok sam te slušala. Što se nje tiče lepo i simpatično, ali dovoljno za ovoliki broj glasova- rekla je Viki.

Takmičarka iz Cecinog tima osvojila je četiri glasa, što znači da će se boriti u baražu za svoj opstanak na Grandovoj sceni.

– Ja te krupne glasove, kao što je tvoj, ja to obožavam, prelepo! Kandidatkinji broj dva sam dao glas, ali vidi se kuda to može da ide- zaključio je Mili.

Sudija je dao svoj konačan sud i mišljenje, koje je bilo slično ostalim članovima žirija.

– Mirza je odličan, tako se peva i to je to. Nastasiji nisam dao glas iako sam mogao, sećam se u prošlom krugu kako je Marija reagovala na tvoju boju glasa, Ceca i Ivana su uradile dobar posao, bolja si sada nego ranije- istakao je Saša.

Evidentan je napredak svih kandidata nakon rada sa svojim mentorima, što je posebno istakao Saša. I Ceca i Bekuta nakon duela ostale su zadovoljne i ponosne na svoje takmičare i njihove rezultate koje su do sad ostvarili.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,