Miodrag Đokić – (07. 05.) – trideset četvrta emisija – dueli


Kao što je Saša Popović već najavio, takmičar iz tima Ane Bekute večeras je nastupio sam na sceni jer je njegov predviđeni duelista Armin Huremović iz privatnih razloga odustao od takmičenja.

U svom prepoznatljivom maniru, Miodrag je otpevao pesme ”Plavuša” Kiće Slabinca i ”Jednoj ženi za sećanje dugo” Jašara Ahmedovskog, za šta je bio nagrađen sa četiri glasa, što mu je obezbedilo baraž.

– Nije pevao za ispadnje taman posla ali sve što sam ti prošli put rekla mogu da ponovim. Nešo sa tvojim glasom nije u redu, i umorila sam se slušajući te. Katastrofa, nije dobro sine- poručila je Marija.

Miodrag je objasnio da ga muči alergija sa polenom i da je to razlog nazalnog pevanja, što je odmah izazvalo revolt u Violeti Miljković.

– A Pilica što je imao alergiju? To niko nije uzimao u obzir. Ali svakako je Đokić dobar pevač i zaslužio je da ide dalje- rekla je pevačica.

Ono što je pozitivno iznenadilo žiri jeste prva pesma koju je pevao s obzriom da nije u njegovom stilu, a još veći šok usledio je kada su saznali da za to nije bila ”kriva’ mentorka Ana.

– Ja sam tražio da pevam tu pesmu- priznao je Đokić i oduševio sve.

Priliku da se bori u baražu iskoristiće maksimalno što što mu je i mentorka savetovala, s obzirom da je večeras konkurencija bila veoma jaka.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,