Mihailo Perović – Kad suze progovore i A nekad je dolazila stalno (01. 01.) – šestnaesta emisija


– Kad suze progovore i A nekad je dolazila stalno (01. 01.) – šestnaesta emisija

Bosanac je svoj glas dao u poslednjem trenutku, a onda su se članovi žirija našalili na Milijev račun: – Da Mili ne dobije srčku!

– Pa ovo je komedija majke mi! – rekla je Marija kroz smeh.

– Da nije došao ovaj četvrti glas Mili bi dobio srčku! – rekla je Snežana, a onda se Cerca nadovezala: – Ako ja nisam dobila srčku, neće niko!

– Čekaj, ovo me interesuje… Mihajlo ili Mihailo, kako te zovu? – pitao je Popović, nakon čega mu je takmičar odgovorio da se zove Mihailo, ali da ima dosta nadimaka.

– Ako prođeš dalje da te zapamte po nadimku, jer je lepo ime i prezime, ali je dobro kad nekome damo nadimak i onda on nastavi, kao onaj tvoj marija El Čapa. Meni se dopada Perka, svi ćete zapamtiti – zaključio je Popović.

– Ja mislim da ova emisija ne treba da se računa, ovo kako je ovaj žiri glasao večeras je komedija – tvrdila je Marija.

– Što šta je falilo? – začuđeno je pitao Popović, ali i ostali članovi žirija.

– Ovaj dečko nema pojma. Ovo kako je pevao ove dve pesme, sin e to tako ne može da se peva – bila je oštra Marija, dok je Ceca pokušavala da ublaži njene reči: – Popila je malo!

– A kad popije hoće da bije, tako da mislim da je bolje da priča! – rekao je Bosanac i nasmejao sve u studiju, pa i Mariju.

Nakon ovoga članovi žirija su konstatovali da je već jako kasno, te su uglas zapevali pesmu “U ranu zoru”.

Međutim, za sam kraj atmosfera u studiju zagrejala se do maksimuma, puštena je pesma Nade Topčagić “Jutro je” koja je razgalila žiri, te su svi zaigrali, a Marija je slomila čašu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,