Mihailo Perović i Ivana Dulić – (23. 04.) – trideset druga emisija – dueli


i – (23. 04.) – trideset druga emisija – dueli

Oba kandidata briljirala su izvođenjem pesama “Nije život jedna žena”, “Ja sam dečko, čuj me mala” i “Kraljica tuge” i “Poziv”, a krajnji rezultat bio je izjednačen – 6:6.

– Bravo, lutko moja, bravo – vikala je ponosno Ceca svojoj kandidatkinji, a zadovoljan je bio i Mili kako se njegov takmičar pokazao u šestom krugu. Međutim, dok su se mentori pozdravljali sa svojim timom, Đorđe David iz čista mira počeo je da priča na slovenačkom, što je zbunilo sve u studiju.

– Kaj, pa nije jasno? Za kaj se mentori ljubljaju? – govorio je roker, a Snežana ga iznenađeno pitala: – Na čemu si ti večeras?

Nakon što su se strasti smirile u studiju, usledilo je preglasavanje u kom je pobedu odneo mlađani Mihailo.

Ana je objasnila da je prednost dala Milijevom kandidatu jer je bio bolji, dok je Bosanac šaljivo dodao da je dečko Smederavac i da je sve bilo lepo, a i harmonika je dodatno začinila njegov nastup.

– Kandidat broj jedan je pevao odlično večeras, i moram da kažem da je konačno pronađen. Moram da pohvalim i kandidatkinju broj dva koje je pevala najbolje do sad – istakla je Marija, a Saša se složio da je večeras bila najbolja od početka takmičenja.

Ana Bekuta nije mogla a da ne pohvali i Cecinu kandidatkinju, posebno stajling koji joj se veoma dopao, dok je Bosanac Ivani dao konstruktivnu kritiku.

– Propevala je, samo treba da poradi na jednoj stvari, malo da se nasmeje, da joj izađe taj lepi glasić- poručio je Boske, a Viki dodala da je ovo bilo Ivanino najbolje pojavljivanje.

– Meni je Ivana bila konstatno dobra, dok bih za Mihaila rekla je prva pesma bila malo nevešta – dodala je ona, ali se tu umešao Mili i istakao da ga zapravo nije ni slušala.

– Daj Viki, nisi pogledala nijednom, glavu nisi digla- rekao je aludirajući da je čačkala telefon tokom nastupa njegovog kandidata.

– To ne znači da su joj uši zapušene – branio ju je Đorđe, pa nastavio da objašnjava, što je navelo Snežanu da ga ućutka.

– Nemoj da me ućutkuješ. Kevu sam sahranio odavno, ona mi je poslednja vikala “Ćuti”, sad to mogu da mi kaže moja Ana i Baja Patak, eto – odsečno je rekao Đorđe Snežani.

Završnu reč dobili su mentori koji su prvo zahvalili kolegama na glasovima, ali je Mili imao ponovo zamerku za njih da su sve vreme gledali u telefon i pričali međusobno.

– Dajte molim vas, sve vreme ste pričali, to nije u redu prema šou. Video sam vas – zamerio je, a delimično ga je podržao i Popović.

– Pogledao sam vas kad mi je Mili rekao i stvarno ste svi gledali u telefone – zaključio je Saša.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,