Mihael Besten – Drugi joj raspliće kose i Stari lav (08. 01.) – sedamnaest emisija


– Drugi joj raspliće kose i Stari lav (08. 01.) – sedamnaest emisija

Iz bekstejdža podršku su pružali drugari iz škole, koji su otkrili kako on pored pevanja bavi se i masažom, a Popović je predložio da izmasira Mariju.

– Kakav je kralj ovaj Mili, kako on nas nakon svakog glasanaj (smeh). Dobar momak, krupan glas, dobar kostim- rekla je Mara.

Popović je objasnio kako postoje kandidati koji dobiju tri i uspavaju nas i postoje kao Mihael koji su vedri.

Mili je odmah pokušao da odbrani svog kandidata i istakao kako je u originalu skinuo Mišu Kovača, što se nije svidelo Đorđu koji je počeo da se dere.

– Ti ćeš mene da učiš kako peva Mišo Kovač, noju jedan ćuti tamo, nemoj da me nerviraš. Kada sam pio kafu sa Mišom, ti si se igrao u pesku sa psom kojeg si šetao. Iz kog ono sela si došao dečko izvini- izrevoltiran je bio David.

– Ja iz kog sam sela? Pa kako tako jedna neobrazovana osoba koja nije ništa uradila, osim što je Popović pozvao ovde u životu može da komentariše uopšte Mišu Kovača.Ti si konzerva sa kupusom i to pokvarenim- odbrusio je Mili.

Đorđe David pokušao je da otkrije kako ga je Mili zvao pre nekoliko godina da ga pita za rok album na kome je radio sa drugim pevačima, a Mili se branio kako nema njegov broj i da se to nije desilo.

– Rekao sam mu Mili, nisi dovoljno dobar kompozitor nemoj da se ljutiš imam bend sa kojim radim i ne bih da pevam tvoje pesme- bio je uporan Džordž.

– To si sanjao- tvrdio je Milić.

Uglas su se drali i prepirali, a Ivana Peters u jednom trenutku je rekla kako se boji.

Saša Popović odlučio je da prekine ovaj klinč i poslao takmičara van scene.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,