Lučijano Šečić i Kerim Zeljković – (22. 01.) – devetnaesta emisija – dueli


i – (22. 01.) – devetnaesta emisija – dueli

– Lučijano ide direktno u sledeći krug, a što se tiče Kerima, čudim se za prvu pesmu. Zašto baš ta? – pitao je Saša, a Marija dodala da ustavom treba da mu se zabrani da je peva.

Očigledno da je Kerim razočarao žiri, a najviše Sašu koji smatra da je takmičar mogao mnogo bolje da se predstavi u novom krugu.

– Ti imaš glas, imaš glaščinu. Najtežu pesmu koju si mogao da odabereš sebi ti si je odabrao – dodao je, a sa njim se složila i Snežana Đurišić koja je istakla da je Kerimov odabir pesama katastrofalan.

Dragan Stojković Bosanac zamerio je Lučijanu “za maženje u pevanju”, iako ima štofa i posavetovao ga da sluša mentorku. Kerimu je poručio da posustaje u pola pesme, sa čime se složila i Viki Miljković.

– Ne volim da budem Babaroga da presudim i da nekom određujem sudbinu, uvek sam tu da pomognem, a ne da odmognem. Sve što je Bosnac rekao za obojicu je tačno. Častila sam vas sa glasovima večeras – poručila je Viki, a Ceca dodala da očigledno nisu dali svoj maksimum i da su na scenu izašli bez energije i motiva.

Svi su se složili da je Lučijano prošao na račun stare slave, dok su Kerimu poručili da ima potencijal, ali da je bilo falša. Nakon brojnih kritika i zamerki, završnu reč imali su mentori. Prva se svom kandidatu obratila Marija.

– Može da se kaže da si bio slabiji u odnosu na prethodni krug, ali da si bio ultimativno najgori to je diskutabilno. Prošao si dalje, pa ćemo se truditi da budemo bolji – poručila je Marija, dok je Ana javno iskritikovala svog kandidata.

Kako je objasnila da zbog teškog perioda koji doživljavala poslednjih mesec dana nije prisustvovala probama, njen pomoćnik Miloš radio je sa njenim takmičarima, te je bila upućena u sve, ali na žalost u odabiru Kerimove prve pesme niko od njih nije učestvovao.

– Ja moram ovako javno da ga pitam zašto ta pesma Saše Matića? – pitala ga je, na šta je odgovorio: – Dok sam vežbao pesmu kući to je bolje zvučalo, ali kad sam ovde izašao neka klapna je pala.

Ana je objasnila da do samog duela nije znala da će Kerim da peva, budući da ih nije obavestio.

– Ima kandidata koji nam veruju i slušaju, ali na žalost ti nam nisi verovao, a Miloš i ja smo ti želeli sve najbolje -istakla je razočarano Bekuta i dodala da je Kerim “na svoju ruku”, ali da ima odličnu boju glasa.

Kako je Lučijano prošao direkto u naredno kolo, Kerimova sudbina bila je u Popovićevim rukama, a na kraju je doneta odluka da ipak ide u baraž.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,