Kristijana Josić – Na tvojoj strani i Opet imam razloga da živim (08. 01.) – sedamnaest emisija


– Na tvojoj strani i Opet imam razloga da živim (08. 01.) – sedamnaest emisija

– Kristijana, lepo si ti napredovala s obzirom da je bio panik, a sada tri glasa. Moglo je tu i četiri, bila sam na granici da li da dam glas ili ne i sad se kajem što ti nisam dala glas – priznala je Viki, sa kojom se i Marija složila: – Činjenično stanje je da se vidi neki napredak, ali je prva pesma razlog zašto ti ja nisam dala glas.

– Nisam uopšte osetila ni videla tremu, ako si je uopšte imala. Meni je druga pesma bila super i vidi se da si napredovala – rekla je Ivana Peters koja se ove večeri našla u ulozi žirija umesto Cece.

– Meni se nije bog zna šta dopalo. Ono što je mala zamerka za produkciju i vođu Milija koji tu žari i pali po produkciji, ako bude znao, a ako ne mene ćeš pitati pa ću joj ja objasniti kako se to popravlja, gutaš tekst. Kad se pevaju tako visoki tonovi, Mili to zna pošto on ide u teretanu, a bolje bi bilo da vežba gitaru – objašnjavao je Bosanac, dok se Mili sve vreme smejao i dobacivao.

– Ja sam imao utisak kao da gledam Scary movie, jedna velika i lepa žena se sakrije iza mikrofona, eto ja sam taj trip imao i stalno sam posmatrao hoće li konačno da izađe, međutim ništa se nije desilo – bio je iskren Đorđe.

– Nećemo daleko ako ne budeš pustila glas i ako ne pritisneš tu pesmu, ovo je bio kao neki slavuj na bensedinima – bio je oštar Mili kao njen mentor koji je smatrao da takmičarka nije pokazala sve svoje kvalitete, međutim Saša Popović je dao poslednju reč i ovu takmičarku pustio u baraž, nakon čega je ona zadovoljno i sa osmehom napustila scenu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,