Kerim Zeljković – Ne pitaj i Marina (08. 01.) – sedamnaest emisija


– Ne pitaj i Marina (08. 01.) – sedamnaest emisija

– Kad je Duško Jakšić izdao ovu singlicu “Marina” roditelji su rekli meni i mojoj rođenoj sestri da idemo da kupimo tu singlicu, bila je zima i mi kad smo došli red je bio 200 metara – prisetio se Popović.

– Lepo si nas zabavio, međutim netačno pevanje, mislim da su tri glasa sasvim dovoljna. Pustiće te Saša, ništa ne brini – rekla je Snežana, a Popović se odmah nadovezao: – Ne radi se o tome da li će te pustiti, evo odmah ću to uraditi, ali si vrlo specifičan. Takvi kandidati kao ti nam trebaju, zato što si drugačiji.

– Kerime, ovo ti je prvi žuti od mene, ali dao sam glas, jer tako se prijatelji podržavaju i vole. Moglo je to mnogo bolje, ali si bio opušten, imao si razdraganost, ali kad pevaš tako neke kultne pesme moraš biti mnogo precizniji – objasnio je Bosanac.

– Ja apetitlih nisam dala glas, ova prva pesma je bila grozna – rekla je Marija,a Ana je branila svog kandidata: – Kucala si sve vreme poruke nisi ga ni slušala!

– Ja sve mogu da ponovim… Toliko neukusno, da mi je šokantno kako takva interpretacija uopšte da izađe od mentora kao što je Ana Bekuta, meni je to straobalno, a onda kad sam mislila da ćeš malo da nas zabaviš sam videla kako praviš neke stravične pokrete stomakom i mešaš na pesmu “Marina” to je meni bilo toliko neukusno i strašno za gledati – bila je iskrena Marija.

– Pa tako se igralo u Popovićevo vreme – rekao je Bosanac, dok je Ana bila razočarana njenim komentarom, pa je prokomentarisala kratko: – Au, Maro…

Kerimov nastup izazvao je podeljena mišljenja žirija, nekima se dopao jer je drugačiji, a nekima nije ni malo, ali se na kraju ipak plasirao u baraž.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,