Kenan Dervišević i Nikola Đokić – (04. 06.) – trideset osma emisija – dueli


i – (04. 06.) – trideset osma emisija – dueli

– Kenan je večeras bio dobar, međutim atraktivnost programa mora da bude zabavnija. Kanditatu broj dva sam dala glas zbog druge pesme, ali u prvoj je bio falš, visok, često, konstantno- smatrala je Marija.

Snežana se složila da Bosančev kandidat treba da bira zanimljiviji repertoar, ali i da se Nikola u prvoj pesmi nije sastavio sa intonacijom, dok je druga bila korektna.

– Nikola, bilo je puno grešaka, ali mislim da je to više rezultat toga što si scenski dao sve od sebe, ali nije bilo sigurno. Kenane, tebi je teško da se ne da glas, ali odabir pesama i ono što ti treb ada pokažeš je koliko možeš da dižeš publiku i jedini će to biti rezultat- obrazložio je Mili.

Ana Bekuta složila se sa svojim kolegama i svim komentarima.

Saša Popović potvrdio je da Kenan ide dalje ali je i zaključio da mu je ovo najslabiji nastup do sada i savetovao ga da u narednom krugu zablista.

Ceca je istakla kako ova dva kandidata nisu za poređenje i da su potpuno drugačiji , te zamerila Bekuti što je rekla da je njen kandidat u Kenanovoj senci.

– Vi večeras niste kaznili Kenana što nije njegovo najsjajnije izdanje, a druge kažnjavate, sečete i ruke i noge, a da ne trepnete. Ovde je bila ubica mekog srca- jasna je bila Ražnatovićka koja je mislila da je njen kandidat zaslužio više glasova, što nije smatrao Popović.

– Videla bih te da radiš sa njima po osam sati kako bi reagovao- odbrusila je ona, dok se Popović branio kako on te sate provodi na audicijama.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,