Kenan Dervišević i Bojana Smiljanić – (22. 01.) – devetnaesta emisija – dueli


i – (22. 01.) – devetnaesta emisija – dueli

– Bojana, pa ti imaš duže noge nego Brena – primetio je Popović.

– Evo koliko sedim ovde, deceniju… A čini mi se kao ceo život ja nisam čula da je neko ovako otpevao “Jedna lasta ne čini proleće”, druže svaka čast i za tebe i za mentora – pohvalila je Marija kandidata, a onda se Popović nadovezao: – Znaš zašto nije čula, zato što niko nikad nije otpevao tu pesmu.

– Neverovatno cenim tog pevača i znam njegove pesme, ali si ti to odradio zaista za poštovanje i respekt, šest glasova zasluženo – rekao je Đorđe takmičaru broj jedan, a zatim je pohvalio i Cecinu kandidatkinju za koju smatra da treba da nastavi takmičenje.

– Kad je u pitanju pesma “Jedna lasta ne čini proleće” moram da kažem da su posle takmičenja pevali Darko Lazić i Dragi Domić, oni su to snimili za novogodišnje programe, ali nikad nisu uživo pevali na matricu – rekao je Popović.

– Svaka čast vidi se da si temeljno vežbao i slušao -pohvalila je Snežana Kenana.

Kenana je pohvalila i Ana Bekuta, a Bojani je savetovala da počne da otvara usta i da će to poboljšati njeno pevanje.

– Kenane, ja tu vrstu pevača i kako si ti to izveo nazivam tepač, razneo si i prvu i drugu pesmu i mislim da si jedan od najboljih kandidata u ovoj sezoni. Možeš da radiš na osmehu i na izgledu, ali što se tiče pevanja ti si gotov proizvod – zaključio je Mili.

Na kraju, Bosanac je pohvalio svog kandidata za koga kaže da ga ga sluša.

Ceca je čestitala Bosancu zbog Kenanovog uspeha, i poručila Bojani da se naoštri za baraž.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,