Julija Petrović – Poljubi me i Carte Bklanche (15. 01.) – osamnaesta emisija


– Poljubi me i Carte Bklanche (15. 01.) – osamnaesta emisija

– Meni se nije dopala boja tvog glasa, niti volumen. Tehnički si prvu pesmu savladala, drugu nisi, ništa te nisam razumela – prokomentarisala je Ana Bekuta, dok je Marija Šerifović dodala da je njen kompletan utisak da takmičarka nije imala snage, sa čim se i složio i Dragan Stojković Bosanac.

– Bez energičnog pevanja je bilo, tanak glas. Bilo je dosta tonske nesigurnosti, ispade da ti nemaš volumena u vokalu: Jesi ti pevač, čuje se to, ali ovo je bilo ispod nivoa prvog kruga – dodao je Boske, a Aleksandar Milić Mili pohvalio takmičarku za trud.

-Ok, slažem se da nema snage, nema volumena, ostalo je sve bilo korektno – rekao je, što je nateralo Sašu Popovića da mu dodeli novi nadimak.

– Ja te posmatram, nekad si stvarno Mili, a nekad Milivoje- konstatovao je Popović, a Snežana dodala: – A nekad Milojica.

Ipak, završnu reč imao je mentor koji je silno želeo da pojasni šta se takmičarki dogodilo na sceni.

– Na moju veliku žalost, ja moram da se složim da je ovo mera (prim.aut 4 glasa), ali ja da doživim da mi Bekuta i Bosanac kažu da nemaš volumen. Ja ću sad da se izbodem sa ovim napolitankama direktno u srce. Da li si ti ženo normalna? Ti si njih ubedila da nemaš volumen, a ja znam kakav volumen imaš. Da li je moguće da te je trema toliko samlela?! Ne smeš to sebi u životu da dozvoliš – rekao je ljutito mentor i nastavio:

– Moraš da izađeš spremna za fajt. Budi riba kao što si bila na probama, otvaraj ta usta. Pojedi ih sve, u protivnom nećeš ići dalje.

IMG_1648.JPGSaša je dao takmičarki dao priliku da i sama kaže šta se desilo u drugom krugu, a nakon što je priznala da je sigurnija u baladama, mentor je osuo paljbu i tako otkrio emotivno stanje svoje kandidatkinje.

– Prekini da patiš za tim što te je ostavio, rekao sam ti to sto puta na probama. Sad mu sa ovom pesmom udari šamar i pokaži da si zmaj- poručio joj je mentor.

– Gde za ovakvo žensko i to na televiziji da kažeš da pati i da je neko ostavio? Pa ko nju može da ostavi? – zanimalo je Cecu, a Đorđe odgovorio: – Pa samo magarac, ja o tome pričam. Sad joj je vreme da postane aždaja.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,