Jovana Milojević i Novica Bulatović – (14. 05.) – trideset peta emisija – dueli


i – (14. 05.) – trideset peta emisija – dueli

Ceca je prva dobila reč za komentarisanje rekavši da smatra da su kandidati zaslužili bar po glas više i pohvalila oba kandidata.

– Jovana, nedostajalo je više agresije u pevanju pogotovo u Marijinoj pesmi, a to bih isto mogla i za tebe Novice da kažem – objasnila je Bekuta sa kojom se i Marija složila kada je Jovana u pitanju.

– Ja nisam glasao jer je sve to izgledalo ravno, bez emocije. Trudili ste se, ali je jednostavno promašena tema, tako da ja mislim da je ovaj rezultat jako realan – zaključio je Mili.

Bosanac nije želeo da komentariše, jer kako je istakao ne bi mogao da opravda to zašto je glasao, dok je Snežana objasnila da ono što su pokazali na sceni nije dovoljno za odlazak u sedmi krug.

– Ja neću da ulazim u bilo kakvu diskusiju samo ću da kažem da je Jovana prošli krug razvalila. Ona je neko ko je počeo ozbiljno da radi posle one duple sezone i zaista jako lepo radi. Jovana na žalost ja ne znam šta se dogodi, sušenje usta, da li je adrenalin radio na tu neku frku… Sve znaš i sama, ja sad da ubeđujem Mariju da si ti ovde bila kao švajcarski sat u njenoj pesmi i nikad ti ne bih dao tu pesmu da to nije bilo tako – rekao je Đorđe.

– Novice, po mom skromnom mišljenju si ti jako lepo pevao večeras. Tačno, to se tako peva i to tako treba da zvuči, sad može nekome da se dopada ili ne dopada odabir pesama i kako se kaže lepota je u oku posmatrača ili u ovom slučaju slušalaca kada je ovo žiriranje u pitanju i ja poštujem svačije mišljenje, sve je to legitimno, meni je drago da smo ulaskom u šesti krug izdigli to i postavljamo veće kriterijume, ja ću se vrlo rado tome priključiti i popeti na taj njihov nivo koji oni diktiraju. Poštujem svačije mišljenje, ali ja sam zadovoljna sa tobom i bori se u baražu – kazala je Viki za sam kraj nakon čega su takmičari napustili sceni.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,