Jasmin Đulšić – Samo ovu noć i Slučajno (15. 01.) – osamnaesta emisija


Jasmin Đulšić – Samo ovu noć i Slučajno (15. 01.) – osamnaesta emisija

– Zašto ti nisi glasao? Zaboravio čovek – pitao je Mili Popovića.

– Ovaj Mili vam se oteo kontroli – konstatovao je Saša kroz smeh, pa odmah pitao kolege kako im se čini ovaj takmičar.

– Presladak si, divno se ponašaš na sceni, optimista si, ali imam osećaj da nisi dovoljno vežbao, u prvoj pesmi si bio mnogo bolji, a u drugoj si načisto zabrljao. Ja čujem taj neki nerad – zaključila je Ana nakon čega je takmičar objasnio da je imao zdravstvenih problema i da je preležao koronu.

– Retko kad naletimo na kandidata koji je ovako vedar, pritom njegov osmeh tako pleni, pevanje je moglo biti bolje. Zvuči sumanuto što ću ovo reći ali ja bih kod ovakvog momka pretrpela falš, jer ja vidim da on u tome uživa, da je lep, nasmejan i da služi tome da nas zabavi. Ja neću sad ovde da se naježim i pitanje koliko dugo bih mogla to da slušam, ali bih ovo izdržala – rekla je Marija i izenandila sve u studiju.

– Prva pesma je bila odlična, druga katastrofa… Ono što je Mara rekla da bi trebalo da promeniš, ja mislim da bi trebalo da promeniš i mentora – rekao je Bosanac kroz smeh.

– Ja bih njega pustila u sledeći krug – dobacila je Marija, a Bosanac se odmah složio.

– Ajmo hoćemo li ga pustiti deco? Popoviću protiv publike se ne može – rekao je Bosanac, ali Popović nije odmah popustio: – Ljudi, ajde da budemo realni, pa neko mora i da ispadne!

– Ovaj neće ispasti, ne! – vikala je Marija i navijala za ovog takmičara.

– Neće se on ljutiti, ali neko mora i da ispadne…. Neko mora, ali ne on – rekao je Popović i pristisnuo taster kojim je ovom kandidatu obezbedio prolazak u baraž nakon čega je žiri odahnuo, ali i takmičar.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,