Ivana Dulić – Dugo te dugo očekujem i Zaboravi (08. 01.) – sedamnaest emisija


– Dugo te dugo očekujem i Zaboravi (08. 01.) – sedamnaest emisija

– Zašto nisi dala šesti glas? – pitao je Saša Mariju koja jedina nije glasala, ali mu je ona odmah žestoko odgovorila: – Ovo za šet glasova? Je l’ ste vi poludeli?

– Jeste – bio je uporan Saša, a Mili se složio sa njim: – Izgleda za deset!

Mili je potom rekao da je Marija pogrešila i uključio njen taster, ali je ona odmah isključila i objasnila: – Ovo nije za šest, šta ćemo sa prvom pesmom?

Međutim, kako je muški deo žirija uporno insistirao da ova takmičarka treba da dobije svih šest glasova, Marija se naljutila i poručila im: – Okej, neću da vam kvarim sreću… Ja se izvinjavam, ali imam pravo da kažem da smatram da ovo nije za šest glasova!

– Nemoj da govoriš ništa, naljuti se sad – našalio se Bosanac, a Popovićev komentar nasmejao je Mariju: – Imaš menstruaciju, sto posto. Vidi što se mene tiče ja bih i voleo da ode u baraž, da je još jednom vidim.

– Mislim da te prva pesma koštala šestog glasa, inače izgledaš fenomenalno, ako po tome gledamo ti si za deset večeras kako reče Mili – kazala je Viki.

– Ti da si malo smanjila doživljaj sa Milijem sa stejdža ne bi napravila toliko falševa i od Mare bi dobila glas – zaključio je Đorđe.

– Ne znam zašto Marija i ko daje pravo članovima žirija da oni određuju da li je šest ili nije. Ti nisi htela da glasaš zbog prve pesme? – pitao je Bosanac.

– Nije nego mi lakše da ne glasam, jer Ceca nije tu. Vi ste se izgleda prepali Svetlana, pa glasate za njene kandidate i kad je tu i kad nije, Mili pogotovo – tvrdila je Marija, na šta se Viki odmah nadovezala: – A što ti to nisi rekla dok je Ceca bila tu, nego sad kad nije?

– Znate šta radi Mili kad je Svetlanu tu, ali i kad nije, očigledno da je zort toliki da je frka i kad je tu i kad nije… Sedne Mili pored mene i izađe Cecin kandidat i naravno Svetlana kreće pritisak, a Mili odmah glasa prvi. Mora prvi, prpa – zaključila je Marija.

– Ti si isto imala prpu dok je ona bila tu, a sad ne glasaš – rekla je Viki.

– Ja glasam kada mi se nešto dopadne, a od Svetlane pogotovo nemam prpu – odgovorila je Marija oštro.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,