Haris Džananović – Kad tonem i Zauvek tvoj (08. 01.) – sedamnaest emisija


– Kad tonem i Zauvek tvoj (08. 01.) – sedamnaest emisija

Nastup Harisa Džanovića (26) iz Sarajeva, inače takmičara iz tima Viki Miljković, podstakao je neočekivani sukob žirija u “Zvezdama Granda”.

– Neko mora i da ispadne! Stalno igrate na kartu četvrtog glasa, koji ja treba da dam – poručio je Saša Popović, ali je Viki dodala: Nemoj da ti je palo na pamet!

Harisova mentorka bila je razočarana glasanjem svojih kolega, te je sve što je imala da kaže opisala jednom rečju – sramota!

– Nije sramota, bez veze je da svaki put kad mi krenemo da pričamo, ti počneš da vičeš i arlaučeš na nas i na naše glasove, to niko nikad ne radi kad krene komentarisanje. Hajde da bar malo stavimo tu neku kontrolu. Pričam mir, fer i pošteno, normalno ono što misli – rekla je Marije Šerifović, pa nastavila:

– Mislim da je pevao za 3 glasa, ništa se nije dogodilo u odnosu na prvi krug. Možda je on sa Viki na probama bio bolji, ali ovo na sceni večeras ništa. Meni je sve to bila jedna stvarno mlaka pegla.

Ivana Peters istakla je da joj se dopala Harisova boja glasa i da je nastup bio prijatan, dok mu je Snežana Đurišić zamerila nisku intonaciju.

– Bilo je beskrajno dosadno, ali nije smetalo. Zaslužio si da ideš u baraž – dodala je.

– Nas šestoro ovde čekamo razlog zbog kog ćemo da pritisnemo ovaj taster. Generalno, mislim da si se uprpio previše i da te je to pojelo -poručio je Đorđe David takmičaru, dok je Ana Bekuta dodala da je jedina svetla tačka što je lep i zgodan mladić i što ima emociju koju ne ume da iskoristi.

Nakon što su se svi članovi žirija složili da je Harisov nastup bio osrednji, reč je dobila njegova mentorka.

– Ne mogu više da se derem, raspravljam i svađam. Ne mogu da kažem da je bio fantastičan i da je zaslužio šest glasova – poručila je Viki, pa zamerila kolegama zbog načina na koji glasaju.

– Nisu svi ocenjeni po istim aršinima po kojima se ocenjuju i njihovi kandidati. Kod njih i kad neko ne bude idealan, i kad bude falša, to se progleda kroz prste, tako to ide. Ne mogu više da se svađam – izjavila je.

– Ostala si bez argumenata – dobacila je Bekuta i rekla da nije u redu što je izjavila da se svete njenim kandidatima. Iako se Viki pravdala da nije upotrebila reč osveta, Bekuta je bila uporna da joj dokaže da nije u pravu što ih optužuje kako glasaju.

– Pričaš gluposti, Violeta! Nemoj da pokažem poruke koje si mi slala pre pet godina, ali neću to da ti radim. Donesi diplomu – poručila je Ana, što je izazvalo bunt kod njene koleginice.

– Kad ti budeš donela tvoju diplomu, i ja ću moju – odgovorila je Viki, a Ana se nadovezala:

– Ja se ne hvalim svojom diplomom.

– Ostavi ti moju diplomu i moj fakultet po strani. Šta si ti završila? – upitala je Viki.

– Šta tebe briga šta sam ja završila?! Ja se ne hvalim – dobacila je ljutito Ana.

Marija Šerifović prekinula je raspravu i upitala Viki zašto se ljutito obraća kolegama, umesto da se fokusira na svog kandidata i ukaže mu na sve greške koje je napravio večeras.

– I moj kandidat da je dobio pet glasova, a da nije zaslužio, ja bih ga ispreskakala kao i ti – odgovorila je, a zatim dodala da se Bosančevi, Marijini i Bekutini takmičari često časte.

– Čime ti mene častiš? Ovde niko nije došao nikoga da časti, ljudi su tu da sude čiji su glasovi ispravni – nadovezala se Marija, a Bosanac istakao da nije fer da takmičara uvaljuje u još veći problem.

Završnu reč imao je Popović koji je nakon žestoke rasprave ipak odlučio da takmičara pošalje u baraž.

– Osvetlaću obraz u baražu. Potrudiću se – rekao je Haris, dok je njegova mentorka poručila da i dalje čeka da Bekuta pokaže poruke koje je obećala.

– Sad fali samo još da se rasplače. Ajde rasplači se – rekla je Ana, a Popović se našalio da pokažu šta imaju da pokažu, a onda će i on da učini isto.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,