Goran Tonev – Dođi i Kap po kap (08. 01.) – sedamnaest emisija


– Dođi i Kap po kap (08. 01.) – sedamnaest emisija

Njegova mentorka Ivana Peters, koja večeras menja Cecu Ražnatović, prva je bila nezadovoljna brojem glasova koji je ovaj mladi momak dobio. Ali je pre toga Saša Popović objasnio da je Goran student Akademije, odsek gitara, a zatim upitao njegove roditelje da li su oni zadovoljni kako se predstavio i da li su takođe talentovani za muziku.

– Ja sam zadovoljan, meni je bio dobar, malo je imao tremu, ali žiri neka kaže. Inače, ljubav i talenat prema gitari je nasledio od mene – poručio je Goranov tata iz bekstejdža.

– A mama je l’ peva? – pitao je Sale, a majka odgovorila: – Ne, mama samo pleše!

– Pozdrav za roditelje, ali mislim da je program za ovog momka bio pogrešan. Previše je mekan za ovakav repertoar. S toga, mislim da je to jedini razlog što je dobio 3 glasa – objasnila je Marija i dodala da mu se zbog pogrešnog repertoara nije verovalo.

Đorđe David istakao je da je takmičar oštećen zbog pogrešnog odabira numera, ali je njegovo izlaganje prekinuo Dragan Stojković Bosanac.

– Ili je vreme da mi iz rokenrola idemo iz žirija ili da narodnjaci idu na doškolovanje. On je dečko pevao apsolutno kako treba, ali nije imao drajv. Zašto kažnjavate ljude ako smo mi kao mentori napravili grešku? Dajte ljudi, hajde da ocenjujemo talenat – poručio je Đorđe, dok je Mili dodao da je takmičar mnogo sladak i da se vidi da je muzika njegov život.

– Da sam ti dao četvrti glas ja bih ti učinio medveđu uslugu. Ovo ti je nauk da se dobro potrudiš – rekao je on, a Viki dodala da greši i da Goran zaslužuje više glasova.

Završnu reč imala je mentorka Ivana Peters i prvo se obratila tamičaru.
– Bio si super, izneo si sve kako smo se dogovorili. Možda je falilo malo dinamike, ali što se tiče tvog glasa, tu nemam zamerku – zaključila je, a zatim se obratila kolegama iz žirija tvrdeći da njen kandidat zaista nije zaslužio samo tri glasa.

I dok su jedni podržali Ivanino mišljenje, drugi su bili protiv.

– Ali ovo je takmičenje – dodao je Bosanac koji ne priznaje ni tremu, niti druge pehove na sceni koji utiču na samu interpretaciju.

– Bosanac, ti kod tvojih takmičara ne gledaš tako – poručila je Viki, budući da je Boske tvrdio da takmičar nije za više glasova.

– Naravno da neću kod svojih, ali kod drugih, tvojih hoću. Kad moji kandidati pevaju, ti sebe nikad ne vidiš u toj interpretaciji, tniti ćeš ikada moći tako da pevaš – odbrusio joj je Boske, što je nateralo Đorđa da stane u njenu obradu.

– Ja sam ovog leta išao na sve koncerte mojih kolega iz žirija, pa sam tako slušao i Viki. Ne postoji niko od pevača, možda Ivana i Marija, ko ima tako postavljen vokal da u original intonaciji peva 2,5 sata bez prestanka. Možete da mi se smejete, da me mrzte, da mi govorite da sam loš čovek, da sam prodao rokenrol – rekao je Đorđe.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,