Dragana Tanasić – Bitanga i princeza i Lutka za bal (15. 01.) – osamnaesta emisija


– Bitanga i princeza i Lutka za bal (15. 01.) – osamnaesta emisija

– Ti si rok pevač, a Đole ti je sve vreme pokazivao smej se, da li se rok pevači smeju kada pevaju? – pitao je Popović Davida, našta mu je on kao iz topa odgovorio: – Naravno da da!

– Pa ti se nikad u životu nisi nasmejao, bar te ja nisam video nasmejanog! – konstatovao je Saša, na šta mu je Đorđe odmah uzvratio: – Pa horda žena na mojim koncertima u prvom redu, zašto? Zato što se ne smejem?

IMG_2217.JPG- Ja ne znam ni jednog rokera na našoj sceni da peva i da se smeje, šta pričaš gluposti?! Vi kad pevate, vi ste nadrndani! – tvrdio je Popović.

– Pa ti Popoviću ne podrazumevaš, šta je Mili, je l’ on leptir? Pa i on je roker. On se smeje za ceo orkestar – rekao je Bosanac kroz smeh.

– Mili ti je i roker, i poper i folker, Mili ti je sve, tri u jedan! Jedino kad ode na sud sa Cecom onda se ne smeje -tvrdio je Popović, a onda se Đorđe nadovezao: – Smeje se na nervnoj bazi!

– Ma divna si ljubim te sto puta – rekla je ponosno Ana kao mentorka ove takmičarke, dok je Popović zaključio da tu nema šta mnogo da se komentariše jer je kandidatkinja vrstan pevač: – Žabalj će biti ponosan na tebe!

– Bravo Ana svaka čast, to je mentor, tako se radi – pohvalila je Marija koleginicu.

– Ana može na Kipar, Bosanac njet – našalio se Popović, dok su ostali članovi žirija dobacivali i šalili se na Bosančev račun, a takmičarka je zadovoljno i sa osmehom napustila scenu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,