Dragana Kostova i Lazar Mihajlović – (19. 02.) – dvadeset treća emisija – dueli


i – (19. 02.) – dvadeset treća emisija – dueli

Kao Bosanac nije prisustvovao emisiji iz opravdanih razloga, Popović ga je pozvao putem video poziva kako bi pružio podršku svom kanidatu. U preglasavanju prednost je dobila Dragana kandidatkinja Marije Šerifović i plasirala se direktno u naredni krug dok se Lazar plasirao u baraž.

– Stvarno nije fer, ali ajde… – rekao je Bosanac kroz smeh, a Viki se odmah nadovezala: – Ja kad sam bila odsutna mog kandidata ste izbacili!

– Hurikanka, ćuti! – rekao je Popović i podsetio na lapsus Viki Miljković iz prethodne emisije.

– Ova devojčica ima samo 16 godina i potrudila se da ostavi utisak na nas i prioritet sam joj dala samo zato što ima 16 godina i na početku je nečega mnogo lepog što se zove muzika – rekla je Ceca.

– Ova devojčica je pretalentovana i vidim da te čeka sjajna karijera, čestitam ti i zaslužuješ to – zaključila je Snežana.

– Ovo je faza takmičenja gde me ne interesuje ko koliko godina ima, ja govorim u svoje lično ime, to što ti imaš 16 godina to te uopšte ne vadi, znaš šta te vadi? Neverovatno umeće i neverovatan sluh… Svaka ti čast – kazao je Đorđe.

– Po mom mišljenju je Dragana bila nadmoćnija, moćniji glas uprkos tvojim malim godinicama i iz tog razloga sam ti dala glas – objasnila je Viki.

– Ja sam zadovoljna, Dragana bravo! Devojčica strašno peva… I ovo kako je večeras pevala je 50, 60 posto kako peva i na probi, tako da bravo dete, svaka čast i idemo dalje – bila je ponosna njena mentorka.

– Dragana ide direktono dalje, Lazar u baraž. Druže ako prođeš u baražu, imaš 27 godina, skidaj taj stomak. Vidi šta piše iza tebe “Zvezde Granda”, znači zvezda Granda mora da vodi računa o svim elementima koji ga čine jednom zvezdom -posavetovao je Popović kandidata.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,