Dragana Kostova – Hajde onda ništa i Moli, moli (15. 01.) – osamnaesta emisija


– Hajde onda ništa i Moli, moli (15. 01.) – osamnaesta emisija

Već tokom izvođenja prve numere dobila je tri glasa, dok je ukupan zbir na kraju nastupa bio maksimalnih šest, a prva je reč dobila Ana Bekuta koja je istakla kako Marija nije očekivala ovaj rezultat.

– Marija zna da ovo nije bilo za šest, ali ovo je drugi krug. Imala si dosta problema u drugoj pesmi, prva je bila za šest ali druga za tri. Videla sam pet, pa nisam htela da ti kvarim sreću, ali pripazi dobro sa izborom pesama za dalje- dala je svoj sud Bekuta.

Saša Popović je istakao da kandidati treba da biraju vesele, popularne pesme da se razonode, što je navelo Bosanca da se nadoveže.

– U pravu si, samo što mi smo razapeti između rejtinga, kvaliteta, proba, izbora pesama, naše nervoze. Popoviću, ako pogodiš dobar honorar ti sad tražiš još i bakšiš. Ne može i jare i pare. Cura je pevala odlično.Ja nagrađujem potencijal- jasan je bio Boske, Popović je objasnio kako nije u pravu samo za jednu stvar, a to je rejting koji je konstantno dobar kada je ovaj šou u pitanju.

Mili je rekao kako se ne slaže sa Bosancem i da Dragana odlično peva i da razume Marijin rad, jer tako dobar vokal ne može niko da poljulja do petog kruga.

– Nemoj se stalno kačiti na moje i ponavljati neznalice jedna- dobacio je Bosanac.

Ceca je pohvalila Draganin talenat i istakla kako očekuje tek da zablista. Komplimentima se pridružio i Đorđe David koji smatra da neće imati problema do kraja takmičenja.

Snežana je istakla kako nije lako raditi sa tako dobrim vokalima, i složila se sa Anom kako druga pesma nije bila najbolja.

– Stoji da si ogroman talenat i ne sumnjam da će Marija uraditi pravu stvar- dodala je Sneža.

Marija je pohvalila svoju takmičarku priznajući da se umorila u drugoj pesmi ali da nastavljaju da rade vredno za treći krug.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,