Bojan Lazin i Nina Đumić – (22. 01.) – devetnaesta emisija – dueli


i – (22. 01.) – devetnaesta emisija – dueli

Saša Popović prvo je reč dao Aleksandr Miliću Miliju koji je svojim glasom prednost dao momku iz Novog Sada.

– Bio si odličan, sve je tačno i sve je super, čak si u plesu imao tu neku energiju ali je falilo energije u interpretaciji koju si nekak poravnao. Ali daj moraš da akcentuješ neke delove pesama da mi osetimo da se nešto dešava. Divno si se sredila Nina ali bilo je previše grešaka- istakao je Mili.

Ono što je neke iznenadilo je upravo Marijin glas koji je otišao u korist Nine, ali je pevačica to odmah i obrazložila.

– Dala sam joj glas u poslednjem trenutku jer ne treba da ispadne i smatram da ona sigurno bolja od Aninog prethodnog kandidata koji je otišao u baraž. Bilo je grešaka i nesigurnosti, ti to možeš mnogo bolje Nadam se da ćeš ići u baraž, zapravo moraš da ideš u baraž- zaključila je Serifovićka sa kojom se Popović odmah složio i pritisnuo taster koji je devojci omogućio da se bori u baražu.

Drugačije mišljenje imala je Ceca kada je Lazin u pitanju. Dok je on za Maru bio mlak, kako i sama kaže, Svetlana priznaje da je odlično otpevao i da apsolutno zaslužuje da nastavi da se takmiči i u narednom krugu.

– Meni je on odličan i smatram da je Marija bar zbog prve pesme trebala da mu da glas, a što se devojčice tiče ona je za scenu, potrudila se da izgleda fenomenalno, ima energiju. Mi ne biramo samo vrhunskog pevača nego celokupni utisak!- zaključila je Ceca, a njenim komentarisanjem Saša je bio bukvalno oduševljen.

– Ja da sam na mestu žirija pričao bih sve isto kao Ceca- dobacio je Sale.

Kao i obično završna reč pripala je mentorima, a Đole kako se čini nije bio prezadovoljan.

– Marija te je najviše nagrdila ali sa pravom. Molim te zgazi tu drugu pesmu jer je na probi bilo sve kako treba- poručio mu je roker, dok je Ana za svoju kandidatkinju imala savet da se opusti i ne bude u grču.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,