Almir Delić i Antonija Čerkez – (30. 04.) – trideset treća emisija – dueli


i – (30. 04.) – trideset treća emisija – dueli

Marija je dobila prva reč za komentarisanje pošto nije glasala ni za jednog kandidata i objasnila da po njenom mišljenju ni jedan nastup nije bio senzacionalan za sedmi krug. Mili se složio sa Marijom rekavši da je bilo nesigurno i da kandidati nemaju energije.

– Antonija ja volim tu tvoju energiju, vedrinu i osmeh na sceni… To te zapravo i izvadilo i otuda i pet glasova, malo mudrije biraj repertoar ako prođeš dalje- dala joj je Ana savet.

– Vi ste meni bili top… Antonija ti toliko dobro izgledaš da me baš briga šta pevaš, ja pretpostavljam da muški mozgovi razmišljaju kao ja. Lepa, mlada, zgodna i energična, sve što treba ovoj sceni. Ja bih tebi dala neke veselije pesme, malo više da koketiraš, umeš ti to da radiš. Dečko i ti si dobio podršku od mene – objasnila je Ceca.

– Ma tebi se žuri da ideš kući – zaključila je Marija, a Ceca se kroz smeh nadovezala: – Proročice moja!

– Eto doživeli smo to da i Ceca kaže da ima muški mozak, gasite televiziju, idemo svi kući. Samo mi još ti trebaš sa muškim mozgom, nemoj da mi rušiš iluzije – rekao je Đorđe.

– Što se tiče mozga ja mislim da Ceca ima i muški i ženski mozak, ona je i otac i majka apsolutno, jako dobro razmišlja, a ja je ipak najbolje poznajem ovde od svih i moram se složiti da ti Antonija osim što toliko dobro izgledaš i jako dobro pevaš – objasnila je Viki.

– Ono što nije zabranjeno, mora biti dozvoljeno… Almire ti “Kafanicu” ponovi opet, a ti Antonija “Hercegovinu” ne piše da je zabranjeno, dok Popović ne promeni pravila – našalio se Bosanac.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,