Aleksandra Ivanov i Stefan Tomić – (21. 05.) – trideset šesta emisija – dueli


i – (21. 05.) – trideset šesta emisija – dueli

Nakon ovoga usledilo je preglasavanje, nakon čega je opet rezultat bio nerešen, pa su takmičari opet zapevali kako bi žiri odlučio. Međutim, ni to nije pomoglo jer je opet rezultat bio isti, pa je Popović morao da presudi.

Viki je objasnila da su oba kandidata podjednako dobra i da su slično pevali, ali malu prednost ipak je dala Aleksandri, međutim Marija je prednost dala Stefanu rekavši da joj je bio zanimljiviji.

– Aleksandra za tebe sam glasala u ovom preglasavanju bila si mi sigurnija u odnosu na drugog kanidata – zaključila je Bekuta.

– Meni je bolja bila Aleksandra, kupilo me je to što si ti pevač koji zna šta peva i gde greši, zadnji takt u prepevavanju je pokazalo tvoju ubedljivost i znanje, zato sam ti dao glas. Ti momče si jako dobar ali meni si preko glave, ti sve pesme pevaš kao Kemal Monteno, sve pesme pevaš na isti način – rekao je Bosanac.

Snežana je rekla da su po njenom mišljenju kandidati bili ujdenačeni i da nije znala kome da da prednost.

– Za mene nikakva sumnja nije postojala, Stefan je za mene jedna jedinstvena i harizmatična pojava i ne bih se složio Dina Merlina je otpevao na svoj način. Uvek to potenciram, pevajte kako osećate i dajte tim pesmama neki svoj pečat – istakao je Mili.

Đorđe se nije složio sa mišljenjem kolege iz žirija Draganom Stojkovićem Bosancem i to opširno objasnio zbog čega, ali je zato podržao Bekutino mišljenje i složio se sa njom.

– Što kaže Đole svako od nas ima svoje viđenje stvari i način pevanja, zato i svako ima svog mentora, a što se Aleksandre tiče to je ona i to je njen pečat, samo je pitanje kad ona da više energije, a kad manje. Mislim da si bila odlična večeras i da si dobila šest zasluženih glasova, takođe Stefane i za tebe isto mislim – kazala je Ceca.

Saša je doneo konačnu odluku i prednost dao Stefanu, dok je Aleksandru poslao u baraž. Đorđe je ova Sašina odluka prilično iznenadila i srećan i zadovoljan čestitao je svom kandidatu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,