Aleksandar Damnjanović i Boban Lazić – (23. 04.) – trideset druga emisija – dueli


i – (23. 04.) – trideset druga emisija – dueli

– Kakav će ovo baraž biti ljudi moji- šokirano je rekao Saša Popović, zbog čega je David poručio da mu ne bi bio u koži s obzirom na količinu kvalitetnih takmičara.

– Pa bližimo se finalu, neko mora i da ispadne, ali i od tih koji ispadnu četvoro možemo da vratimo, osim onih koji su već vraćeni- dodao je direktor, a zatim je usledilo komentarisanje žirija.

– Odličan si Aleksandre, mislim da je on u top dva najbolja Cecina kandidata. Bobane, ja ne znam šta se večeras desilo, ali si pevao tačno, vidim pomak- rekla je Marija sa čime se i Viki složila.

– Aleksandar je bio konkretniji ali mi je više prijala boja glasa tvoja Bobane večeras, nešto je ta boja izletela, sa mekoćom pevaš što se meni dopada. Svakako, dva divna kandidata- konstatovala je Ana Bekuta.

Ali, muškim članovima za čuvenim stolom nije sve bilo tako idealno, te je Miliju zasmetalo prosečno pevanje obojice mladića, dok je Bosanac izjavio da ga je repertoar kandidata uspavao koliko je bio dosadan.

Bez obaziranja na ove komentare, Ceca je preponosno hvalila svog pulena Aleksandra, dok je Đorđe Bobanu samouvereno poručio:

– Ne smeš da se bojiš, izađi iz zone komfora, atakuj više u baražu i mislim da imamo ozbiljnu šansu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,