Zvezde Granda Specijal – (14. novembar) – cela emisija


08 – 2021/2022 – (TV Prva 07.11.2021.) –

I ove nedelje kroz tri sata najkvalitetnijeg zabavnog programa se družimo u emisiji “”.

Vaš omiljeni četverac koji čine: Vesna Milanović, Siniša Medić, Voja Nedeljković i Sanja Kužet i danas će se pobrinuti za osmeh na vašim licima, a u tome će im pomoći njihovi sjajni gosti.

Oni slove za najlepše vokale u regionu, a na njihovu emociju niko nije ostao imun. Nedavno su snimili i neverovatne duete koji su se za kratko vreme našli na svim muzičkim listama, a oni su: Milica Pavlović i Saša Matić, kao i Mirza Selimović i Ilma Karahmet.

Milica Pavlović gostovala je u emisiji “Zvezde Granda Specijal” gde je otkrila kako je mogla imati zapaženu ulogu u filmu “Toma”.

– Išla sam na sastanak, ali na kraju je Bjela odustao od toga da bilo koja pevačica bude u filmu. Inače, bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić. Bila mi je čast da sa njim govorim na tu temu, ali sa druge strane eto sačeka te svoj momenat i dobijete pravu stvar- ispričala je Milica.

Popularna pevačica, danas je ponosna na svoju prvu ulogu koja je ujedno i glavna, međutim kada su je prvi put pozvali na kasting mislila je da je u pitanju šala.

– Kada su me pozvali mislila sam da me neko zeza, pa me je Vuk Kostić pozvao i pitao što kuliram objasnili su mi sve- rekla je Pavlovićva, a zatim se prisetila i anegdota sa istog kastinga.

– Ja sam se pojavila na kastingu bez da znam napamet scene jer mi to nisu rekli- kroz smeh je otkrila ona.

Ne krije da joj je izlet u glumačke vode bio veliki izazov, a uprkos malom gore pomenutom pehu, uloga je bila kao stvorena za nju, a pozitivni komentari i rekacije publike na seriju ne prestaju da se nižu.


Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: ,