Zvezde Granda Specijal – (03. januar) – cela emisija


16 – 2020/2021 – (TV Prva 03.01.2021.) –

Emisija “” potrudiće se da vam ulepša ovo praznično nedeljno popodne, a kako drugačije nego muzikom i u društvu najvećih zvezda naše scene.

U specijalnoj novogodišnjoj epizodi u goste kod Voje, Sanje, Vesne i Siniše dolazi najveća balkanska zvezda Lepa Brena.

Emisiju će ulepšati i Aleksandra Mladenović, Ana Bekuta, Mina Kostić, Snežana Đurišić, Dragan Kojić Keba, Katarina Živković, Dušan Kaličanin i Tijana Em, koji garantuju i više nego dobru zabavu kraj malih ekrana.

U novogodišnjem izdanju emisije “Zvezde Granda Specijal” voditelj Voja Nedeljkovića poželeo svima nama da budemo zdravi i lepi kao Keba, ali je sve u studiju nasmejala opaska Ane Bekute upućena upravo pevaču.

– Samo mu korigujte podočnjake. Znam mu slabu tačku – sa osmeh je rekla i dodala da mu se po podočnjacima vidi da je doručkovao jutros u šest, a onda joj je pevač “odbrusio”.

0A0A4367.JPG
– E, baš neću da ih korigujem. Naspavao sam se i to je najbolja korekcija koju sam uradio. Koliko god želiš da me zbuniš, neće ti uspeti. Odlučio sam u ovoj godini, ako neko želi da me bocne, da mu odgovorim pesmom – poručio je Keba i zapevao. Pridružila mu se i Ana, onda i svi gosti u studiju, nakon čega je u svom maniru odgovorio:

– Ne možete me zbuniti, jer pesmom odgovaram na sve. To je savet svima vama, ponašajte se kao da je sve normalno, živite u trenutku u kom ste i radite na sebi, jer ako vi ne radite na sebi, neće niko raditi na vama.


Kategorije: Zvezde granda

Tagovi: ,