Zorja Pajić i Filip Jovanović – (05. 06.) – sedamdeseta emisija – dueli


i – (05. 06.) – sedamdeseta emisija – dueli

U šestom krugu Zorja se predstavila pesmama “Jesen u meni” i “Crno i belo”, dok je Filip otpevao “Ne kuni me, ne ruži me majko” i “Zbog tebe moma ubava”.

Tokom nastupa žiri je bio na nogama, ali je veće simpatije pokupio takmičar iz Vranja koji se u preglasavanju žirija plasirao u dalji tok takmičenja. A kako prolazak u četvt finale podrazumeva i potpisivanje ugovora sa najvećom muzičkom produkcijom, što je Filip čekao godinama, tako se takmičar od sreće i rasplakao.

On je prvo prišao svom mentoru Draganu Stojkoviću Bosancu, zagrlio ga, a zatim briznuo u plač.

– Bravo, momče! Tako se peva – poručio mu je ponosno mentor.

Suze radosnice dogodile su se i u bekstejdžu i to od strane Filipovog tate koji je od sreće podigao Voju Nedeljkovića.

– Popoviću, pomagaj! – našalio se Voja, pa dodao: – Niko me nije nosio 55 godina!

Ova scena dirnula je i nasmejala članove žirija, a kandidatov tata želeo je da se obrati svima i zahvali im se što su glasali za njegovog sina. Kako je rekao, srećan je što je žiri ispunio Filipove snove, pa izneo svoje zapažanje za Karleušu.

– Ja sam frapiran njenim poznavanjem narodne muzike. Pratio sam, gde god je Filip poentirao večeras, ona je odreagovala. Svaka čast – rekao je tata.

– Pa ja sam Lela Vranjanka iz Čelebića – odgovorila je Jelena, dok se Popović našalio i dodao da ona reaguje svaki put kad joj Bosanac da 200 evra.

Međutim, pored Filipa i njegov tata je pustio suzu zbog divnih reči koje je žiri imao za njegovog sina.

– I treba da plačete, kao što je i vaš sin večeras pokazao suze radosnice – poručila mu je Jelena, pa se obratila Filipu:

– Ne da si pevao, ne da si frajer, ne da si smršao, ne da imaš boju glasa, zaslužio si prolazak, sve ti je na ruku išlo. Čestitam tati za ovakvog sina. I ovo nema veze sa muzikom već sa srcem. Tata je presladak, poljubac za tatu i veliko bravo za Filipa – rekla je na kraju Jelena.