Zlatko Tole – Jedina i Živiš u oblacima mala (30. 10.) – sedma emisija


– Jedina i Živiš u oblacima mala (30. 10.) – sedma emisija

Odmah nakon prvog stiha čuli su se pozitivni komentari od strane Đorđa Davida te je usledio njegov glas.

– Evo ti dečko veliko da, ovo je obećavajuće!- uzvknuo je roker. U Čolinoj pesmi se bolje snašao, te se izborio za još četiri glasa. A kako mu samo Bosanac nije dao glas, Popovića je odmah interesovalo koji je razlog.

– Je l’ Boske, što mu nisi dao glas?- zanimalo je Saleta.

– Imao je dovoljno. Već imam jednu kandidatkinju iz Širokog Brijega, ne mogu dvoje, ne mogu duplirati- odgovorio je Boske i nasmejao sve u studiju. Kako je većina članova žirija bila oduševljena vokalom ovog kandidata na Saši je bio ozbiljan zadatak, kome prepustiti mentorstvo.

Poznato je da mnogo takmičara bira Mariju Šerifović, te je direktor odlučio da isključi Maru i napravi presedan, te prepusti odluku kandidatu.

– Kod koga želiš da ideš, ali ne računamo Šerifovićku?- pitao ga je Saša.

– Ovo je diskriminacija, Popoviću ne može ovako, je l’ su ovo neka nova pravila? Neću da se isključim, što baš ja, zašto ovo radiš, ovo je odvratno!- vikala je Marija i tražila pravdu za pravila koja je Saša postavio već u prvim emisijama.

Nakon duže rasprave o menjanju pravila tokom takmičenja, sudija je doneo odluku i mentorstvo dodelio Mariji, baš kao što je kandidat i poželeo.

– Bila mi je namera da izaberem Mariju – rekao je takmičar, a Marija vikala: – Sudija je krava!

Ipak, na kraju mu je Mara poželela dobrodošlicu, a Popović rekao da je takmičar napravio grešku jer Šerifovićka ima pun autobus kandidata.

– Ideš, Tole u drugi krug! Dobio si pravog mentora – zaključio je Saša.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,