Zlatko Jović – Zelena si rijeka bila i Bogovi zemljom hode (25. 09.) – druga emisija– Zelena si rijeka bila i Bogovi zemljom hode (25. 09.) – druga emisija

Ove subote nastup Zlatka Jovića (21) iz Bijeljine zasenila je gospođa Novka Vasiljević koja godinama sedi u publici “Zvezda Granda”. Sve je krenulo nakon što je Jović otpevao pesme “Zelena si rijeka bila” i “Bogovi zemljom hode”, a kada je dobio 5 glasova žirija i mentora Viki Miljković, Saša Popović je ispričao kako ga gospođa Novka iz publike stalno saleće na ulazu u studio i pita za tašnu koju joj je Jelena Karleuša davno obećala.

– Godinu dana Novka čeka tašnu, a Jelena joj obećavala, obećavala. Stalno sam govorio da će biti sutra ili malo sutra – ispričao je Popović, a Dragan Stojković Bosanac i Ana Bekuta odmah su došli na ideju da gospođi daju Bekutinu tašnu.

– Čekaj, bre. Je l’ Ceca u prošloj emisiji obećala tašnu? – pitao je Saša,pa gospođu iz publike izveo na scenu.

-Novka, vi ste sada mlađi referent i vreme je da vam se uruči ono što ste mukotrpnim radom zaslužili – poručila je Šerifović, dok joj je novu tašnu uručila lično Ceca.

– U zdravlju da je nosite – rekla je ona, a gospođa je bila oduševljena.

– Ja se zahvaljujum, zaista sam prijatno iznenađena, mada sam negde i očekivala da će Ceca da je donese. Samo moram da pitam Mariju zašto ona nije agitovala na njenu drugaricu da mi donese tašnu, dve godine je skoro prošlo?! – pitala je Novka, a Mara je odgovorila da se trudila, ali bezuspešno, kao i da je najbitnije da je stvar rešena.

– Tašna je prelepa, nego se bojim da mi je nego ne ćapi usput – našalila se gospođa Novka koju su svi u studiju pozdravili ovacijama.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,