Zlatko Jović – Ne mogu bez tebe ja i Ja sam putnik zalutali (04. 12.) – dvanaesta emisija


– Ne mogu bez tebe ja i Ja sam putnik zalutali (04. 12.) – dvanaesta emisija

– Dala sam mu glas u trenutku kada Bosanac i Mili nisu, misleći da će ostati na mom glasu. Povukla sam ga jer nije pevao za 6. Peva slatkasto, ali ništa se ne dešava, nema dinamike, ritmike, uspavano je i tačno i mogu da ga slušam i da se ne desi ništa, a muzika ne služi tome. Mislim da ti je mesto u trećem krugu, ali nije bilo za 6. Sad čekam trenutak kada će Viki da dobije nervni slom i krene da vrišti, ali dosta je to bilo soft (mekano) – prokomentarisala je prvo Marija Šerifović, a njeno mišljenje delio je i Dragan Stojković Bosanac.

– Moram da priznam da nisam hteo da dam glas, ali sam se predomislio. Ne mogu više da se raspravljam te sa Milijem, te sa Popovićem, te sa Viki, nije bio dobar – odlučno je rekao Boske, dok je isto mišljenje delila i Ana Bekuta koja smatra da takmičar može mnogo više od onoga što je pokazao večeras.

– Da li si ti čovek koji peva i pop muziku? – pitao je Đorđe takmičara, a nakon što je odgovorio potvrdno, roker je poručio mentorki da obrati pažnju na repertoar u daljem takmičenju.

– Zamisli neću da se svađam! Četiri ili pet glasova svejedno. Ja sam uvek poštena i realna. Mislim da površno daju komentare ali su bili u pravu. Momak je sinoć imao stomačnih problema, iscrpljen je i izmučen i zbog toga nije imao energiju večeras, a na probi je bio fantastičan – rekla je mentorka i poželela mu puno sreće u baražu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,