Žika Jovanović – Ciganin sam al’ najlepši i Kole pije (27. 11.) – jedanaesta emisija


– Ciganin sam al’ najlepši i Kole pije (27. 11.) – jedanaesta emisija

– To se kaže “Ja sam Žka Jovanović dolazim iz Obrenovca i u prvom krugu sam dobio nula glasova, a sad sam dobio četvorku”, a mogao si da dobiješ i peticu nego Bekuta razmišlja – rekao je Popović.

– Smatram da nije za šest glasova, a moj glas mu ne bi ništa značio svakako ide u baraž – rekla je Bekuta i dodala: – Svaka čast Sneži kako te je spremila. Sećam se ovog momka iz prvog kruga bio je očajan, nema više onog pevanja kroz nos.

– Prelepu energiju imaš, vedar si, lepo se ponašaš i pevaš čitavim svojim bićem i uživaš u tome što je jako važno. Ceo studio se veselio i igrao. Najvažnije je da se vidi progres između prvog i drugog kruga i bravo Snežo za to – rekla je Marija.

– On vrca od energije, on pokreće ljude što je jako bitno za naš posao. Drastično se razlika čuje od prvog puta do sada – rekla je Ceca.

– Ti si toliko lep kad pustiš taj svoj osmeh da nas ovde opčini. Energija koja je najlepša na svetu – rekao je Đorđe.

– Sviraš violinu tako da bi sledeći put mogao da dođeš sa violinom i da odsviraš nešto, izuzetno si muzikalan – rekla je Viki, a onda ju je Popović prekinuo i dao reč Bosancu, zbog čega se pevačica uvredila.

– Što mene uvek sečeš? Ja kad pričam ni misao ne završim – rekla je Viki, dok je Bosanac pričao uporedo sa njom, pa ga je Popović zamolio da ponovi.

– Boske, možeš li da ponoviš? – pitao je Saša.

– Ponavljanje nije plaćeno, prema tome odličan si bio… – rekao je Bosanac.

– Ja jesam lud, ali ovaj Bosanac još je luđi od mene. A i ti i ja spadamo u onu grupu mamuta – rekao je Popović.

– Metuzalema – nadovezala se Ana.

– Popoviću ako si ti onemoćao, ja još mogu – rekao je Bosanac.

– Ja nisam onemoćao, ali i ti i ja spadamo u grupu mamuta – rekao je Saša.

– Mislim da si bio za pet glasova, Bekuta te oštetila – rekao je Saša, dok su ostali čćlanovi žirija dovikivali da ga je i Marija oštetila.

– Ne, Marija ga nije oštetila jer je još u prvom krugu imala velikih zamerki. Ja znam da je Bekuta malo mekša od Marije, Marija je za*eban igrač – kazao je Saša, a Marija je dodala: – Baksuz!

– Ja sam lud, Bosanac je još luđi, a ti si Marija najluđa – zaključio je Popović.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,