Željko Vukčević i Nemanja Petrović – (12. 06.) – sedamdeset prva emisija – dueli


i – (12. 06.) – sedamdeset prva emisija – dueli

Predstavnici timova Marije Šerifović i Jelene Karleuše oduvali su žiri svojim performansima i zasluženo osvojili maksimalnih šest glasova.

Nimalo laka situacija dogodila se za vreme preglasavanja kada je Nemanja osvojio pet, a Željko samo jedan glas.

Nakon toga, Saša Popović zamolio je žiri da da komentar šta je presudilo u preglasavanju- Boja glasa koja više prija mom uhu- obratila se Ana Nemanji.

Jedini glas za Željka stigao je od strane Dragana Stojkovića Bosanca, koji je prokomentarisao- Iskusniji je, napadniji i čini mi se čvršći pevač.

Kod Snežane i Milija u pitanju su bile nijanse, dok je Džordž smatrao da je Nemanja imao teži repertoar.

– Hvala kolege. Plašila sam se za Milijev glas- rekla je JK pa se obratila kandidatima- Kandidat broj jedan, tvoja boja glasa je diskutabilna ali si je popravio. Ti si neko ko mora da nauči od Marije najbitniju stvar a to je kako da dobije simpatije publike. Sa druge strane Nemanja, ti si neko na koga Crna Gora treba da bude ponosna kao što smo Mira i ja. Ti si jedan od najboljih pop pevača na ovim prostorima i ja te vidim kao predstavnika Crne Gore na Eurosongu.

Marija Šerifović za kraj je dodala da je ovakav duel ono što žiri želi da gleda- Ovakve kandidate tražimo, ovakve nastupe. Željko nema odustanjanja, imaš sjajnu pesmu za baraž. Nemanji čestitam.