Žarko Madžić i Zorja Pajić – (17. 04.) – šestdeset treća emisija – dueli


i – (17. 04.) – šestdeset treća emisija – dueli

Žarko je pevao pesme “Više te nema” i “Mia bella signorina”, dok se Zorja predstavila pesmama “Ederlezi” i “Prirav mange korkoro”.

Rezultat na kraju duela je bio 5:5.

– Druga kandidatkinja, ovo je bio koncert koji bi svaki pevač mogao poželeti da ovako izvede. To je bilo da ne može biti bolje, čestitam i bravo – rekao je Bosanac.

– Meni si ti Žarko bio dobar večeras, meni se sviđa taj spoj između tebe i Đorđa jer uvek birate taj program koji je drugačiji. Meni je ova druga pesma bila super. Ti si to super otpevao i super mi je što si u ovom krugu došao obučen, pa se u sledećem opet skini. Zorja tačno si pevala, ali hladno. Ja bih volela da me naježiš, da mi džigerica proradi, da osetim neku emociju, jer muzika tome služi – rekla je Marija.

– Zavisi kako ko čuje i kako ko doživi… Ja za 17 godina nisam ovako nešto čuo u Zvezdama Granda. Ispred mene je prošlo 100.000 kandidata, ali ja moraam da ti kažem da sam ja pao u nesvest i naježio sam se – rekao je Popović.

– Žarko ti si večeras demantovao da moraš da se raskopčavaš i pokazuješ svoje prelepo mišićavo telo da bi bio dobar na sceni, zgodan, odličan pevač i atraktivan. Možeš da se zakopčaš do grla i da izgledaš jako lepo. Izbor pesama i ta svežina koja se donosi zajedno sa tvojim mentorom je ono što se meni jako sviđa. Mi takvog kandidata nemamo. Dobar pevač, dobar dasa, dobra energija, sve ono što treba da ima jedna zvezda – rekla je Karleuša.