Vlastimir Janković i Miodrag Đokić – (10. 04.) – šestdeset druga emisija – dueli


i – (10. 04.) – šestdeset druga emisija – dueli

Vlastimir, iz tima Viki Miljković, predstavio nam se pesmama “Đelem đelem” i “Oj devojko đinđo moja”, dok je Miodrag, kome je mentor Goca Lazarević, odabrao numere “Nije taj čovek za tebe” i “A nekad je dolazla stalno”.

Žiri ih je nagradio jednakim brojem glasova 4:4.

Marija Šerifović prva se obratila kandidatima. Miodragu je zamerila da on to može mnogo bolje i da se čuo umor u izvođenju kao i falš sa čim se složio i Bosanac a oboje su se složili da je Vlastimir bio vedar.

– Ja sam videla kod Vlastimira ono što vi nitse videli- počela da objašnjava Jelena, a Viki je prekinula i objasnila kako se njen kandidat plaši Karleušinog komentara i da ima noćne more pošto mu je u prošlom krugu rekla da liči na Mister Bina. Međutim, kada ga je diva upitala da li je to istina kandidat je odgovorio da je se ne plaši, a ona nastavila svoje komentarisanje nastupa.

– Vlastimir kada je pevao obe pesme uradio je nešto neverovatno! On je zevnuo. Njemu se spava i meni se spava. Vlasto, pokazao si šarm, pokret, osmeh, na kraju si i zevnuo i zato si najviše zaslužio moj glas . Miodraže, dala sam ti glas zato što ova druga pesma je toliko teška da izaziva hemoroide i mislim da si se muški izborio- objasnila je Jelena.

Kada je Viki dobila reč i pokušala da objasni Miodragu šta mu zamera, Jelena je prekinula.

– Viki ja kad slušam tebe posle toga ne mogu nijedan akcenat da ubodem ti si bukvalno svaku reč pogrešila , ja posle ne znam kako da pričam…ali postaje mi egzotično- kroz smeh je rekla diva, a Viki je u svoju odbranu rekla kako je ona sa juga i to ne može da promeni.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,