Varja Topalović i Slađa Zubčević – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli


i – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli

Varja, iz Milijevog tima, predstavila nam se pesmama “Gaće” i “Duguješ mi dva života”, dok je Marijina takmičarka, Slađa, odabrala numere “Zar je svemu kraj” i “Ostavljena ja”. Slađa je direktno prošla u sledeći krug takmičenja sa maksimalnih šest glasova, dok je Varja dobila samo dva glasa žirija.

Žiri je pohvalio kako je Marijina kandidatkinja smršala, dok su se složili da je Varjino izvođenje bilo nedovoljno dobro.

Bosanac je nagradio oba takmičara glasovima i rekao kako je želeo da počasti kolegu Milija jednim glasom na šta je Viki odbrusila kako su oni u dogovoru.

– Zato što mi pre svake emisije da 50 eura- našalio se Mili, a Viki je odgovorila kako će mu dati 100 eura samo da počne da glasa za kandidate.

Jelena se prvo obratila Varji i rekla joj kako je njeno loše izdanje nemar mentora, ali i poželela joj da ne odustaje od pevanje iako to retko kome kaže.

– Slađo videla sam te u bekstejdžu i iznenadila si me kako si izgledala bila si totalno drugačija bravo za onog ko je radio na tvom stajlingu to se tako vidi, ali molim te nemoj da stojiš kao punjena paprika “Našla se vila u čem nije bila” opusti se bez obzira što si se tako sredila nemoj da izgubiš od tvog šarma. Ljuljaš se kao da ne znaš da se ponašaš u tome i sad top izgledaš nađi način da se ponašaš u tome- objasnila je diva.

Marija je bila ponosna na svoju takmičarku, a Mili je rekao da ovo što je Slađa uradila je ono što treba za šest glasova- Slađa uradila ona nas je podigla i imala ono nešto to je to što ja očekujem i svako ko bude tako nastupio dobiće moj glas.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,