Vanja Knežević i Stefan Đorđević – (09. 01.) – četrdeset deveta emisija – dueli


i – (09. 01.) – četrdeset deveta emisija – dueli

Vanja je u dogovoru sa Marijom odabrala “Sve je laž” Dina Merlina I “Okeani” od Jelene Tomašević.

Stefan je prvi put na ovoj sceni i za ovu priliku sa svojim mentorom Milijem, pripremio je „Imam samo jednu želju“ pesmu koju u originalu peva Amar Gile, kao i „A ti si izabrala njega“ Saše Matića.

I mada se do poslednjeg momenta bilo neizvesno, Vanja i Stefan su dobili šest odnosno četiri glasa.

Prvo je Viki komentarisala I obratila se pre svega devojci – Bila si prelepa Vanja, 18 godina, a tako prelep glas, takva moć, takav izraz! Ono što se meni kod tebe to je kako si to donela i predstavila i kako si bila sigurna. Bravo! Što se tiče Stefana – nastavila je ona – tu sam bila u nedoumici da li da ti dam glas ili ne, jer veliki problem je tvoja boja glasa koja je bila mat, mutna i zatvorena. Taj problem će tebe pratiti jer ti imas 30 godina i tu se ništa neće menjati.

Ana Bekuta je priznala da je malo kalkulisala kada je drugi kandidat u pitanju, jer pet glasova bi bilo mnogo za izvođenje, tvdri ona, te zato nije dala glas. Za Vanju je Ana imala samo reči hvale.

Ni mišljenje JK se nije mnogo razlikovalo od prethodna dva člana žirija – Zverka si Vanja, ne znam da li si radila sa Marijom ili ne, to nije ni bitno – rekla je ona, a Marija se ubacila – Radila je oči mi ispale i i njoj su oči ispale. Beži dete drago, sve si mi živce pojela – rekla je ona uz prepoznatljivi smeh.

Ipak, JK je naglasila da će Vanji jako teško biti da postane zvezda, budući da takvi glasovi kao što je Vanjin nisu toliko komercijalni da bi nastala zvezda. Iako joj se Stefanov glas svideo, Jelena je drugog kandidata kritikovala zbog dikcije, na kojoj kaže mora da poradi sa mentorom, kao i zbog emocije koja joj je nedostajala u njegovom nastupu.

– Vanja, preslatka si. Prelepo si sve ovo odradila. Talenat je neosporno potreban da bi se radio ovaj posao, ali zahteva mnogo rada. Čestitam i tebi i tvom mentoru, bila si sjajna večeras – rekla je Snežana i dok je komentarisala Stefana, Jelenu je interesovalo sta je on u horoskopu.

– Da nisi rak – pitala je diva, na šta je kandidat odgovorio – Dupli.

Svi su se iznenadili kako je Karleuša po ko zna koji put pogodila koji je kandidat horoskopski znak.

Popovića je interesovalo kako zna i po čemu može da pogodi ko je šta u horoskopu, na šta se Đorđe David nadovezao i rekao – Sve se vidi po stavu.

Konstatovali su da muški rakovi nisu šou biznis.

Kada su se vratili na komentarisanje kandidara, Đorđe David je zamerio Stefanu što se, u trenutku kada je izgubio nit, vratio u sigurnu zonu i rekao da mu to ubuduće neće proći, a Vanji je pored toga što je pohvalio za nastup, preporučio da “probuši kašiku”.

I ostali članovi žirija su se složili sa prethodnim komentarima, te su Stefan i Vanja prošli dalje, te ćemo imati priliku da ih gledamo u sledećem krugu.

izvor: grand