Vanja Knežević i Milan Stojčinović – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli


i – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli

Marijina takmičarka, Vanja, predstavila nam se pesmama “Što te nema” i “Bitanga i princeza”, dok je Milan odabrao numere “Šta on to ima” i “Ako me tražiš u nekom drugom”.

Žiri ih je nagradio jednakim brojem glasova 5:5 što je izazvalo pravi atak na Milija koji je jedini član žirija koji nije glasao ni za jednog kandidata.

Muzički direktor je pokušao da se odbrani kako on ima svoje kriterijume, međutim nije uspeo da uveri ostale članove žirija u svoj stav, a oni su nastavili da objašnjavaju zašto su ovi kandidati zaslužili maksimalan broj glasova.

Jelena Karleuša je objasnila kako je glasala za oba kandidata zbog neospornog talenta, ali imala je i zamerke- Sa osamnaest godina ti ovu pesmu ne možeš da doživiš- obratila se diva Vanji koja je odgovorila kako nije u pravu što je naljutilo Karleušu koja joj je stavila do znanja da je ne prekida dok govori.

– Mnogo si umislila da si vrhunski pevač, a nisi. Druga pesma, dikcija je nula to se tako ne peva. Prva pesma je bila bez emocije koju treba da imaš. Silovanje, preterivanjeu, ubacivanje preteranih ukrasa i nekih dodataka koje su napravile usiljenu atmosferu. Izgledaš kao tetka sa 18 godina sve je pogrešno bilo ali čula sam da imaš potencijal. Još jednom budeš li me prekinula i budem li na tvojim ustima pročitala nekullturno komentarisanje žirija i umišljenost da si bogom dana pevačica od mene više glas dobiti nećeš,a nećete zaštiti ni tvoj mentor Marija- žusto joj je odbrusila Jelena.

Marija je stala u odbranu svoje kandidatkinje odgovarajući Karleuši da nije u pravu, a kandidatkinja nije mogla da se suzdrži pa je počela da plače kada joj je pritrčala njena mentorka da je uteši. Taj momenat iskoristio je Saša Popović koji je objasnio kako je kandidatkinja, iako je mlada, usled životnih neprilika zapravo doživela pesmu, a Vanja kada je smogla snage još jednom se izvinila i objasnila kako je sve nesporazum.

Na kraju Popović je prekinuo raspravu i obratio se Miliju- Mi imamo sledeće nedelje sednicu upravnog odbora i glasaćemo da ne budeš direktor muzičke produkcije, glasaćemo da budeš portir- na šta se Jelena se prodrala- Baba s*ra i kod njega dajte ključ wc-a da on čuva- što je propraćeno gromoglasnim smehom u studiju.