Tijana Avramović i Martin Ajdarević – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

   


i – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

Milijeva takmičarka, Tijana, predstavila nam se pesmama “Muziku pojačaj” i “Mače moje”, dok je Martin, inače iz tima Marije Šerifović, odabrao numere “Kao moja mati” i “Bulevari”.

Žiri ih je nagradio glasovima 6:4 u korist Martina.

Prva se oglasila Jelena- Tijana, porodila sam se ovde dok sam ti davala znakove indijske vatre, dimne signale da zategneš malo. Dala sam ti glas jer si bila dosta tačna ali neubedljiva. Mnogo si fina, damica, slatka si ali mora malo više emocije malo više napadački. Slatko ali ne i dovoljno za zvezdu, ne smeš da budeš smaračica kao neki kolibrić ne može tako poješće te dalje- rekla je diva Tijani,dok je Marijinom kandidatu uputila reči hvale- Martine, lutko moja ti si bio i ostao moj omiljeni kandidat iako si ostao kod Marije ja volim kako ti pevaš. Pokidao si prvu pesmu , objasnio si! Ja se tebi zahvaljujem što si nas tako zabavio.

Marija je prekinula Jelenu i objasnila da su matricu promenili u poslednjem trenutku na probi, dok se Mili pobunio- Ne znam ko se usudio da seče moju matricu, jer ta pesma ovako nema smisla. Koelge su ga podržale iako su se složili da je Martin to odlično otpevao uprkos tome.

– To je jedna prosečna boja glasa za sledeći krug nije dovoljno zrelo ima materijala može se raditi biće to jednom dobro. Zato što kada se pojavi ovakav kandidat onda se hteo ne hteo mora uporediti to se jednostavno nameće a on je mnogo bolji. Što se tiče skraćivanja to ne sme da se dešava. Da se razumemo, autor se nazove i kaže se možemo li ne uklapa se i tako dalje… ja umalo glas da ne dam zbog toga- objasnio je Bosanac.

Marija je ponosno pohvalila svog kandidata i zahvalila se žiriju na glasovima- Martine bio si fantastičan, samo lud ne bi nagradio ovo pevanje takva hiruška preciznost bravo- rekla je Šerifovićeva.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,