Tea Šufta i Adnan Islamović – (02. 01.) – četrdeset osma emisija – dueli


i – (02. 01.) – četrdeset osma emisija – dueli

Takmičarka Jelene Karleuše predstavila se pesmama “Crno i belo” i “Da više nisi moj”, dok je njen “protivnik”, inače Milijev kandidat odabrao numere “Ludi petak” i “Veruj u nas”.

Žiri je njihov duel nagradio samo sa pet glasova za Teu i tri za Adnana, iako su se tokom nastupa svi dobro zabavili, neki čak i zaigrali.

– Tea, ja sam poslednji put za tebe glasao, ukoliko sledeći budeš ovako pevala. Ovo je bilo tvoje najlošije izdanje – prokomentarisao je Džordž i zamerio joj da ubuduće ne sme da peva Kaliopi, jer nije kapacitet.

Za Adnana nije imao lepe reči, a njegov nastup nazvao je karaokama.

Kao najveći muzički stručnjak, Dragan Stojković Bosanac zamerio je takmičarima da ne otvaraju dovoljno usta dok pevaju, pa im dao savet – Bekeljite se, pravite se…Tu je izražaj!

– Moj glas si dobila na kredit, jer znam da dobro pevaš. Ovo je tvoje najlošije pevanje, zato sledeći put pamet u glavu- izjavila je Snežana za Teu, a za Adnana je dodala da je ok, ali da je nije dotakao.

Iako je Marija odlično raspoložena večeras, priznala je da joj se ništa nije dopalo kod ovog duela, pogotovo kod Adnana.

– Sako je top, to je možda jedino dobro kod tebe. Vidi, sine, kako vi dođete do ovih ideja za pevanje?! Žao mi je što birate sve te pesme, ali me uznemiravate i maltretirate – prokomentarisala je Šerifovićka, dok je Karleuša imala zamerku za sve takmičare, koji pesme biraju po sopstvenom dopadanju, a ne po onome što im leži.

Zamerke za stajling uputila je Adnanu rekavši mu da izgleda kao da je navukao materijal za presvlačenje nameštaja.

– Dečko sa sakoom iz noćne more, izgledaš kao da nosiš trosed- bila je oštra Jelena, a Mili dodao da je to sako iz budućnosti i da mu je on rekao da obuče nešto upadljivo.

– Ne da nisi upadljiv, nego izgledaš kao noćna mora posle korone. Večeras ćeš mnogima biti u snovima, ali kao mora – dodala je Jelena, a onda je spustila loptu i prokomentarisala da je ipak bilo neke magije u njegovom nastupu i dala mu podršku za dalje takmičenje.

– Pukla mi je i sandala dok sam igrala, to je dobar znak – završila je Karleuša.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,