Stefan Tomić – Jedne noći u decembru i Ruška (27. 11.) – jedanaesta emisija


– Jedne noći u decembru i Ruška (27. 11.) – jedanaesta emisija

Za Stefana, iz tima Đorđa Davida, prvo je stiglo pet glasova, zatim je Bosanac povukao svoj, te je ostalo četri, a onda je na kraju odlučio da ipak da ”da”.

– Nastala polemika tačnije drama da li je za šest ili ne- objansila je Marija situaciju.

– Jedan falš pa nije za šest? Majstore bravo! Tamo piše ”Zvezde Granda” a ne ”Prvi glas Jugoslavije”- poručio je Popović ljut na žiri pa pitao publiku šta kaže, nakon čega su svi dala aplauz podrške za Stefana.

– Je l’ ste primetili da Saša kad ne zna šta da kaže pita šta kaže publika?- pitala je Sneža.

– Nije tačno! Možda sam drugi put to rekao…

– Imaš li oči ako nemaš uši?- pitao je Bosanac Sašu pa obrazložio svoje mišljenje o ovom momku.

– Ti si jedan divan primer pevačke sugestivnosti. Ja kad te gledam odmah ti dam glas, čim pogledam u telefon, gasim radio. Aj da budem grub po prvi put, nula bodova pevanje. Ali kad se gledaš, ti pevaš nama, šarmiraš na diskretan i dopadljiv način- rekao je Boske sa čime su se svi članovi žirija donekle složili.

– Stefane, ja se radujem što ideš u baraž. Da te slušamo jos jednom!- rekao je Saša.

Marija smatra Stefana jako zanimljivim kandodatom koji joj drži pažnju, dok mu je Snežana Đurišič, njegova sugrađanka poručila da mora da osvetla obraz Kraljevu u baražu.

Za kraj, reč je dobio i mentor- Slažem se za žirijem za kritike, ali, mi imamo dosta vremena sada da radimo. Šestog glasa te je koštalo što nisi profesionalni pevač. Radićemo na svemu. Super si!- rekao je Đole.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,