Stefan Babić i Almin Selimović – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli


i – (27. 02.) – pedeset šesta emisija – dueli

Babić je odlučio da se predstavi pesmama ”Burma” Dejana Matića i ”Nedelja” od Džeja, dok je Almin to učinio pesmama ”Ostani” Gorana Karana i ”Mangupska” Zdravka Čolića.

Ovaj duel završio se neslavno- Almin je dobio samo tri glasa, te će o njegovom baražu odlučiti Saša Popović, dok je Stefan direktno ispao bez ijednog osvojenog glasa.

– ‘Alo Popoviću je l’ vidiš kako ti žiri glasa? Ovo je sramota, dečko je bio barem za pet glasova- rekao je Mili žiriju, pa se obratio Stefanu- Bio si fantastičan, ovo što su uradili ima veze sa nečim drugim.

– Ja kandidatu broj jedan nisam dala glas, jer je druga pesma skroz pogrešna i previš ima falševa. Boja glasa i brundanje mi se nije dopalo- bila je kratka Marija.

– Prva pesma i đene đene. A druga užas. Kiselina jedna, odglumljena emocija. Trpi bol sada Mili, znam da ovo boli. Ti generalno nisi bio dobar ali Milija boli- izjavila je JK, a zatim je Mili pomislio da mu se žiri sveti za nešto.

Snežana Đurižić osetila se uvređeno pa poručila muzičkom direktoru- Nemoj o meni tako da pričaš! Vrlo je bezobrazno i nevaspitano. Nemoj da pričaš da se ja svetim tebi zbog kandidata. Ne možeš da kažeš da sam ja imala kakav razlog da ne glasam za njega. Nije mi se dopalo i imam pravo na to- bila je jasna pevačica pa s eobratila kandidatu- Momak broj jedan, niko ne kaže da si loš pevač, ali večeras nije bilo dobro. Ovi ljudi ovde imaju ime i kredibilitet i glasaju po svom nahođenju, nisi ti ničija koleteralna šteta, nemoj da slušaš Milija.

_MG_3546.JPGS obzirom da se Stefan u više navrata obratio žiriju, na neprijatan način, Davidu je to itekako zasmetalo- Vidi Mili, moj kandidat da se ovako obraća nekom od vas ja bih mu glavu otkinuo. Javno ti to kažem. Moram da ima poštovanja,a to od nas zavisi. Ti privatno imaš pravo da misliš da sam kreten a na stejdžu budi pristojan.

Na kraju je ostalo samo da Popović odluči da li će pustiti Almina u baraž, i rešio je da hoće, na čemu se Bekuta zahvalila.

izvor: grand