Snežana Kačar i Stefan Debota – (03. 04.) – šestdeset prva emisija – dueli

   


i – (03. 04.) – šestdeset prva emisija – dueli

Snežana se predstavila pesmama “Neodoljiv neumoljiv” i “Sudbo moja” dok je Stefan pevao pesme “Iskreno” i “Je l’ Sarajevo gde je nekad bilo”.

Rezultat na kraju ovog duela je bio 3:2 u korist drugog takmičara.

– Snežana, ovo večeras je bilo jako loše, ništa ti nije polazilo za rukom. Dvojka apsolutno nije bio za tri glasa. Ti si đipao, ripao, rušio sve, ali pevanje… – rekla je Marija.

– Stefane ja sam ti dala treći glas, jer ti i kad pričaš imaš specifičnu boju glasa. Meni se tvoje ponašanje na sceni sviđa, imaš dobro ponašanje na sceni i ja to nagrađujem – rekla je Jelena, na šta joj je Marija dobacila:

– Pokriće!

– Dobar je frajer! Ali te molim da mi obećaš, ako prođeš dalje u baraž i ako te Saša pusti da ćeš opravdati ovo – nastavila je Jelena.

– On je doputovao iz Trebinja… Ja ga puštam – rekao je Popović.

– Kandidatkinja broj jedan, da te pitam, bez obzira što ovo nije suđenje, da li ti imaš da kažeš nešto u svoju odbranu? – pitala je Jelena.

– Nemam šta da kažem u svoju odbranu… Došla sam danas na tonsku probu ni tu nije bilo okej. Jednostavno nije mi bio dan – rekla je Snežana.

– Kandidatkinja broj jedan, ja mislim da si ti ozbiljno zmiče u najpozitivnijem smislu, jako mi je žao što ti se ovo desilo. Smatram da imaš štofa i da zaslužuješ ovo takmičenje. Ja te molim nemoj da odustaješ, dođi sledeće godine – rekao je Đorđe David nakon čega se kandidatkinja rasplakala.

– Vidi ovog Debote, lep ko lutka je*o te! – rekao je David za drugog kandidata i nasmejao ga, ali i kandidatkinju koja se rasplakala.

– Đorđe je zaokupljen svojim kandidatom, pa ne vidi da prva kandidatkinja plače. Ja ću tebi Snežana da kažem, nemoj da plačeš, glavu gore, stegni petlju. Dođi ovde sledeće godine i razvali. Jer ova devojka mnogo dobro peva – rekla je Jelena.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,